1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Boot Dusseldorf'ta 360 derece su sporları deneyimi yaşanacak
Boot Dusseldorf'ta 360 derece su sporları deneyimi yaşanacak

Boot Dusseldorf'ta 360 derece su sporları deneyimi yaşanacak

48.kez Ocak ayında 360 derece su sporları denemiyle kapılarını açacak Boot Dusseldorf 2017’nin basın toplantısı geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

A+A-

Onur Ömer Bilgi / Vira Maritime

Türkiye’den sadece Vira Yayın Grubu’nun uluslararası gazetesi olan Vira Maritime ekibinin katıldığı Boot Dusseldorf 2017’nin basın toplantısı Dusserdorf’ta gerçekleşti. Basın buluşmasına yüzün üzerinde basın mensubu katıldı.

Basın buluşmasının ilk akşamında Messe Dusseldorf Genel Müdürü Hans Werner Reinhard ev sahipliğinde tekne ile şehir turu yapıldı. Tekne turunda hoşgeldin konuşması yapan Hans Werner Reinhard, basın mensuplarıyla buluşmaktan memnun olduğunu söyledi. Bu sene Boot Dusseldorf’ta yenilliklerin olacağını belirten Hans Werner Reinhard 48.kez bu fuarı düzenlemekten memnun olduklarını söyledi. 

Dusseldorf Kongre Merkezi’nde buluşmanın ikinci günü gerçekleşti. Basın buluşmasının ikinci günü açılışında konuşan Boot Dusserdorf Genel Müdürü Petros Michelidakis göreve yeni geldiğini ve 2017 fuarının kendisi tarafından ilk kez organize edildiğinden dolayı çok heycanlı olduğunu söyledi. bu sene 360 derece su sporları deneyimiyle insanları denize alıştırmak istediklerini belirten Michelidakis sözlerini şu şekilde sürdürdü,

Her insan tekneye binmek, yat kullanmak istemeyebilir fakat insanlara denizi, suyu su sporları vasıtasıyla sevdirebiliriz. Biz Boot Dusseldorf ekibi olarak bunun için bu seneki fuar konumuz oarak 360 derece su sporları deneyimini seçtik. Bu sayede insanlara denizi sevdirmeyi amaçlıyoruz. Bunu fuar boyunca düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle sağlamayı planlıyoruz. İnsanlar tekne, ekipman almak istemese bile fuarımıza gelsin ve bu deneyime ortak olsun.

Boot Dusserdorf Genel Müdürü Petros Michelidakis’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantı Azimut Benetti Group Pazarlama Müdürü Francesco Boromei, Princess Yachts International Pazarlama Müdürü Kiran-Jay Haslan, Jeanneau İletişim ve Operasyonel Pazarlama Müdürü Constance Brement, Bavaria Yacht Pazarmala Müdürü Thorben Will, Neander Motoren İşletme Müdürü Lutz Lester, Aqualung İşletme Müdürü Werner Thomaier’in sunumlarıyla devam etti. 

Sunumların ardından Almanya Milli yelken sporcusu Constanze Stolz sahneye çıkarak su sporlarının eğlenceli olduğundan bahsetti. Yelkenciliğin ekstrem bir spor olduğunu söyleyen Stolz, bunu çok çalışarak başarmamanız için önünüzde bir sebep bulunmuyor diyerek herkesin yapabileceği bir spor olduğunu söyledi. 

Constante Stolz’un ardından Boot Dusseldorf’un sosyal sorumluluk projesi ‘Love your ocean/Okyanusunuzu sevin’ elçisi Emily Penn proje hakkında sunum yaptı. Okyanusun önemine dikkat çeken Penn, okyanusların en büyük su kaynağımız olduğunu ve korumamız gerektiğini söyledi. Okyanusta kirliliğin belli olmadığını fakat yaptıkları çalışmayla çok büyükte kirliliğe rastladıklarını belirten Emily Penn, “Biz projeye ilk başladığımızda okyanusların bu kadar kirlendiğini farketmemiştik fakat ayrıntılı çalışma yaptığımızda kirliliğin korkutucu boyutlarda olduğunu gördük. Bunun için tüm Afrika’yı gezerek bilinçlendirme çalışmalarımızı yaptık. Şimdi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Emily Penn’in konuşmasından sonra Boot Dusseldorf Genel Müdürü Petros Michelidakis çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek basın buluşmasını sonlandırdı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2122 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.