1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Bosphorus 2016, 3 Haziran’da gerçekleşecek
Bosphorus 2016, 3 Haziran’da gerçekleşecek

Bosphorus 2016, 3 Haziran’da gerçekleşecek

Gemi Brokerleri Derneği, artık geneleneksel hale getirdiği şekilde Bosphorus 2016 etkinliği öncesinde sektör basınıyla bir araya geldi.

A+A-

Onur Ömer BİLGİ - Vira Haber

Gemi Brokerleri Derneği, artık geneleneksel hale getirdiği şekilde 3 Haziran’da düzenlenecek Bosphorus 2016 etkinliği öncesinde sektör basınıyla bir araya geldi.

Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Sinasi Onur’un ev sahipliğini gerçekleştirdiği toplantıya dernek yönetiminden Pelin Gezicioğlu, Nezih Manavoğlu, Aziz Ertan ile Semih Dinçel katıldı. Olağan basın toplantılarının dışında samimi bir sohbet havasında gerçekleşen toplantıda dernek üyeleri basın mensupları ile özel olarak ilgilendi.

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Bosphorus 2016 etkinliğinin Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı 3 Haziran’da gerçekleşeceğini söyleyen Dernek Başkanı Onur, amaçlarının uluslararası denizcilik takviminde bu toplantının haziran ayının son cuması olarak yer almasını sağlamak olduklarını söyledi. için Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Sinasi Onur, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek toplantı için açıklamalarına şu şekilde devam etti;

İMEAK Deniz Ticaret Odası, Armador ve Yıldırım Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek gecede 1400 misafir ağırlamayı planlıyoruz. 550 bilet şu anda satılmış durumda. Sponsorluk başvurularını Nisan ayına kadar almaya devam edeceğiz. Ardından bilet gönderimlerimiz yapılacak. Bosphorus 2016 ile ilgili internet sitemizi yayına aldık, gelişmeleri oradan paylaşmaya devam edeceğiz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım ile Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz’ı da gecemize davet ettik. Kendilerinin denizci olması sebebiyle Bosphorus 2016’ya katılmaları bizim için çok önemli. Bosphorus 2016 etkinliğimizden elde ettiğimiz gelir ile bir sosyal sorumluluk projesi yapmayı hedefliyoruz.

Bosphorus 2016 bilgilendirmesinin ardından Başkan Sinasi Onur basın mensuplarının dernek faaliyetleri ile ilgili sorularını yanıtladı. Bu yıl eğitimlerini İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ile gerçekleştirdiklerini ve adeta bir talep patlaması yaşadıklarını söyleyen Onur, ‘son eğitimimize 27 kişi katıldı, toplam 60 kişiye brokerlik eğitimi vermiş olduk’ dedi. Sinasi Onur, eskiden verdikleri ICS eğitimlerinin tekrardan verilmesi üzerine çalışma yaptıklarını da söyledi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2524 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.