1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Bulut Akacan Önderliğinde Kıbrıs'ta Bir İlk
Bulut Akacan Önderliğinde Kıbrıs'ta Bir İlk

Bulut Akacan Önderliğinde Kıbrıs'ta Bir İlk

Bulut Akacan önderliğinde Akacan Holding dünyanın önde gelen markalarını Kıbrıs’a getiriyor. Dünya markalarının yer alacağı ve ziyaretçilerine tam konfor sunacak AVM projesi Kıbrıs’ta bir ilke imza atacak!

A+A-

Dünyanın lider ve önde gelen markalarının bir araya geleceği, aynı zamanda sosyal etkinlikler sayesinde ziyaretçilere iyi bir vakit geçirme şansı tanıyacak rahat ve konforlu bir alışveriş keyfinin yaşanacağı AVM, Kıbrıs’ta bir ilke imza atacak. Akacan Holding dünya markalarını Kıbrıs halkıyla buluşturarak, açık ve kapalı alanları sayesinde alışveriş mekanlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Farklı ihtiyaçlar ve zevklerin bir arada yer alacağı ve herkese hitap etmesi planlanan mağazaların yanı sıra AVM içerisinde dünya mutfaklarından lezzetler sunacak restoranlara yer verilecek. Tüm bunların bir arada yer aldığı alışveriş merkezinin inşaatı ise önümüzdeki Eylül ayında Girne’de en iyi Lokasyonlardan birisinde başlayacak.

Eylül 2018’de başlayacak inşaat çalışması tamamlandığında toplamda 63.000 metrekare bir alana sahip olan proje Girne’nin en büyük AVM’si olma unvanını taşıyacak. AVM içerisinde 30.000 metrekarelik kiralanmaya müsait ticari alanın yer alacağı, 14.000 metrekare rezidans konut alanına yer verileceği ve toplamda 19.000 metrekare büyüklüğünde bir otopark alanına sahip olacağı belirtiliyor. Yerel ve uluslararası birçok markanın bir araya getirecek bu proje Kıbrıs’ta bir ilki başaracak.

Akacan Holding tarafından gerçekleştirilecek bu inşaat projesinin arkasında yer alan mimar Mustafa Derat, ziyaretçilere zengin bir deneyim sunabilmek adına özel bir tasarım gerçekleştirerek AVM içerisinde sinema, çocukların eğlenebileceği özel bir eğlence dünyasının yanı sıra bowling, buz pateni gibi farklı konseptlere de yer verecek.

Girne’de yeni bir hayat sunmaya hazırlanan AVM, aynı zamanda bir yaşam merkezi haline gelecek. Ana caddeye bağlantı noktasında yer almasından dolayı Girne’yi ziyaret edecek yerli veya yabancı turistler açısından ulaşım konusunda hiçbir güçlük çekilmeyecek. Ziyaretçiler için rahat ve ulaşım problemi olmayan, nezih bir alışveriş ortamı sunulacak şekilde tasarlandı.

Haberin detaylarına Kıbrıs haber sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 6517 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.