1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çalışmaları yerinde gördüler
Çalışmaları yerinde gördüler

Çalışmaları yerinde gördüler

Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu kursunda Türkiye İş-Kurumu'nun finansmanı ile lojistik eğitimi alan kursiyerler İskenderun Limanı'nda uygulama yaptı

A+A-

Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu kursunda eğitim gören 72 öğrenci ve Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu Lojistik Kursu'ndan 30 öğrenci İskenderun Liman İşletme Şefliği'ni ziyaret etti. Ziyarete Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu Kurucusu Mehmet Şahin Kılıç, Kurs Müdürü Bestami Kara, Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu Eğitimci Personelleri İbrahim Eskiocak, Mustafa Akkurnaz, Ümmühan Sarı ve Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu Araştırma Görevlisi Harun Yılmaz ve Lojistik Kursu öğrencileri katıldı. Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu eğitimcilerini ve öğrencileri İskenderun Liman İşletme Şefi Ahmet Sural ve Sabih Bilirim karşıladı. İİşletme Şefi Sural, tüm öğrencilere liman işletmeleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu Kurucusu Mehmet Şahin Kılıç, "Türkiye İş-Kurumunun finanse ettiği lojistik kursu ile Sinerji Mesleki Eğitim Kurumu Özel Lojistik Kursumuzdan toplam 102 öğrencimiz bir aylık kursun sonunda derslerin daha iyi hafızalarında yer edebilmesi gayesiyle İskenderun Liman İşletme sahasında uygulama alanlarını gösterdik, teorik bilgilerini uygulama sahalarında test etmelerini sağladık." dedi. 

 
Siirt56
Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.