1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Certasig 7. Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli”
“Certasig 7. Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli”

“Certasig 7. Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli”

Certasig’in bu yıl yedincisini düzenlediği “Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli” dün akşam Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi.

A+A-

Dünya çapında sigorta hizmeti veren Certsing’in  düzenlemiş olduğu davete deniz sigorta eksperleri, denizcilik,ulaştırma,lojistik, havacılık sektörlerinden faaliyet gösteren firmalar katıldı. Ayrıca davette Certasig Başkanı Nigel Williams, Certasig CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı James Brindley ve Deniz Sigortaları Direktörü Todd Passman da yer aldı.

Certasig’in Türkiye’de yürüttüğü denizcilik sigortası faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi veren Deniz Sigortaları Direktörü Todd Passman “İstanbul ofisimiz sizlere yerel destek sağlamak ve daha iyi hizmet sunabilmek adına 2,5 yıldır faaliyet göstermekte. Bu; firmamızı diğer sigorta şirketlerinden farklı kılan alışılagelmişin üzerinde bir hizmet anlayışıdır. Reasürans anlaşmalarımız Partner Re, Hannover Re, Arch Re ve en az “A eksi” derecesine sahip diğer büyük ve güvenilir reasürans şirketleri ile yapılmıştır.Bu anlaşmaları yapmamızdaki amacımız,  sizlere ve değerli müşterilerimize büyük meblağlı hasraların ödenmesi konusunda güvence sağlamaktır. Müşterilerinizin gemilerini güvencemiz altına almanız için ihtiyacınız olan fiyat teklif taleplerinizi en hızlı şekilde karşılamaya ve adil hasar servisi vermeye devam edeceğiz. Ben kendi adıma böylesine dinamik,hızla büyüyen ve tamamen Türk pazarında büyümeyi hedef almış bir ekibin parçası olduğum için büyük heyecan duyuyorum.” dedi.

3333-005.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.