1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Certasig 8. Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli
Certasig 8. Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli

Certasig 8. Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli

Certasig’in bu yıl sekizincisini düzenlediği “Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli” Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi.

A+A-

Certasig’in bu yıl sekizincisini düzenlediği “Geleneksel Denizcilik ve Havacılık Kokteyli” 4 Kasım’da Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi.

Dünya çapında sigorta hizmeti veren Certasig’in  düzenlemiş olduğu davete deniz sigorta eksperleri, denizcilik,ulaştırma,lojistik, havacılık sektörlerinden faaliyet gösteren firmalar katıldı. Ayrıca Deniz Sigortaları Direktörü Todd Passman ve Certasig Ülke Müdürü Seda Eraslan da yer aldı.

Certasig’in Türkiye’de yürüttüğü denizcilik sigortası faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi veren Deniz Sigortaları Direktörü Todd Passman “Romanya merkezli bir sigorta şirketi olarak, bizim odak noktamız daima Doğu Akdeniz ve Karadeniz bölgeleridir. Ve tabi ki Türkiye büyük filoları ve güçlü armatörlük geleneği ile bizim için her zaman en önemli ülkedir. Bu sene deniz işlerimizin yaklaşık olarak yüzde yetmişini sizin gibi iyi brokerlerden gelen Türk işleri oluşturmaktadır. Yüzde yüz brokerler aracılığı ile  çalışmaya devam ediyoruz  ve bunun sonuçlarından da çok memnunuz. Nigel ve James’in de bahsettiği gibi, primler denklemin sadece bir bölümü. Biz ayrıca hasarları ödüyor ve iyi servis sağlıyor olmalıyız. James’in de dediği gibi bu sene birkaç büyük hasar ödemesi yaptık. Sizlere daha iyi hizmet vermemizi sağlayan İstanbul irtibat ofisimizin bu sene 3. yılını kutluyoruz. ”dedi.

certasig1.jpg

certasig2.jpg

certasig3.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 2229 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.