1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Certasig 9. Geleneksel Marine kokteyli yapıldı
Certasig 9. Geleneksel Marine kokteyli yapıldı

Certasig 9. Geleneksel Marine kokteyli yapıldı

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen  CertAsig 9. Geleneksel Marine kokteyline marine sigorta brokerleri, eksperler ve hukuk firmaları temsilcileri katıldı.

A+A-

Sigorta hizmeti veren Certasig 9. Geleneksel Marine kokteylini 16 Kasım'da Four Seasons Hotel'de gerçekleştirdi.

CertAsig tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Marine kokteyline marine sigorta brokerleri, eksperler ve hukuk firmaları temsilcileri katıldı.

Brokerler aracılığı ile müşterilerine sigorta hizmeti veren Certasig tarafından düzenlenen gecede Certasig'in hisse coğunluğuna sahip Royalton Partners yönetim kurulu başkanı Nigel Williams, Certasig CEO'su James Grindley ve Certasig Türkiye ülke müdürü Seda Eraslan Baransel davetlilere bir konuşma yaptı ve Certasig’in Türkiye’de yürütülen denizcilik sigortası faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Certasig, hayat dışı sigorta branşlarında uzman bir sigorta şirketi olup, brokerler aracılığı ile müşterilerine hizmet veriyor.

2003 yılında kurulan şirket, toplam yazılı prim yönünden sürekli büyüme kaydederek 2007 yılında 0.7 milyon EURO olan toplam yazılı prim tutarını 2016 yılında yaklaşık 13,6 milyon EURO’ ya çıkardı. Certasig'in portföyünün yüzde 30'unu marine sigortaları, yüzde70’ini ise non marine sigorta branşları oluşturuyor.

Romanya’da çok az sayıdaki bağımsız sigorta şirketlerinden biri olan Certasig işlerinin yüzde 98’ini brokerler aracılığı ile yapıyor. Şirketin Romanya (Bükreş, Köstence,Valcea,Cluj,Suceava) , Bulgaristan (Sofya), Çek Cumhuriyeti (Prag)  ve Türkiye (İstanbul) ’de olmak üzere toplam 8 ofisi bulunuyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 4374 defa okunmuştur
Certasig 9. Geleneksel Marine Kokteyli Düzenlendi

Certasig 9. Geleneksel Marine Kokteyli Düzenlendi

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen CertAsig 9. Geleneksel Marine kokteyline marine sigorta brokerleri, eksperler ve hukuk firmaları temsilcileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.