1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çeşme, Avrupa Şampiyonsı'na hazır
Çeşme, Avrupa Şampiyonsı'na hazır

Çeşme, Avrupa Şampiyonsı'na hazır

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2014 faaliyet takvimindeki RS:X (Olimpik Rüzgar Sörfü) Avrupa Şampiyonası için geri sayım başladı.

A+A-

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2014 faaliyet takvimindeki RS:X (Olimpik Rüzgar Sörfü) Avrupa Şampiyonası için geri sayım başladı.

Sezonun en önemli yarışlarından biri olarak kabul edilen şampiyonanın hazırlıkları sona erdi. 28 Haziran – 05 Temmuz 2014 tarihleri arasında Çeşme İzmir’de gerçekleştirilecek olan şampiyona, Altınyunus Oteli ev sahipliğinde, Ilıca ve Boyalık mevkiinde bulunan Çeşme Parkuru’nda yapılacak.

Büyükler ve Gençler kategorilerinde gerçekleştirilecek olan şampiyonada, 45 ülkeden 250’ye yakın sporcu şampiyonluk mücadelesi verecek. 8 farklı kategoriden oluşan yarışlarda ayrıca RS:One sınıfı da yarışacak.

Yıldızlar geçidi

Dünyanın gözünün çevrileceği şampiyona birbirinden değerli isimleri de ağırlayacak. Organizasyona geçtiğimiz yılın Olimpiyat Şampiyonu Marina Alabau ile dünya şampiyonları Byron Kokkalanis, Ricardo Santos, Piotr Myszka da katılacak. Yanı sıra Avrupa Şampiyonu Shahar Zubari de organizasyonda yarışacak.  

Heyecan dolu mücadelenin sonuçlarına Türkiye Yelken Federasyonun resmi web site www.tyf.org.tr adresinden ve yarışın www.rs-xeurope2014.com/  web adresinden takip edilebilecek. 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.