1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Çeşme Marina Deniz Patlıcanı Projesi Başarıyla Devam Ediyor
Çeşme Marina Deniz Patlıcanı Projesi Başarıyla Devam Ediyor

Çeşme Marina Deniz Patlıcanı Projesi Başarıyla Devam Ediyor

Çeşme Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Çeşme İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde izinsiz avlanan deniz patlıcanlarının marina deniz sahasında hayata döndürme projesi başarıyla devam ediyor.

A+A-

Çeşme Marina dalış ekibimiz, gerçekleştirmiş olduğu son kontrollerde, marina sularına bırakılan deniz patlıcanlarının hem ortama uyum sağlayarak yaşamlarına devam ettiklerini, hem de epey geliştiklerini gözlemlediler.

Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan “Yakalanan deniz patlıcanlarının marinamız sularında yaşamlarına kavuşturulması bizim için büyük önem taşıyor. Yaptığımız dalışlar neticesinde deniz patlıcanlarının marina sularına uyum sağlayarak projemizin başarıya ulaştığını gördük. Deniz patlıcanlarımız ekolojik dengeyi koruyarak marina su kalitesini de yükselteceklerdir. Bu ve benzeri çevresel sürdürülebilirlik projelerimize destek veren başta Sahil Güvenlik Komutanlığımız ve İl-İlçe Tarım Müdürlüklerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 15954 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.