1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Çeşme'ye bu yıl 68 kruvaziyer gemisi gelecek
Çeşme'ye bu yıl 68 kruvaziyer gemisi gelecek

Çeşme'ye bu yıl 68 kruvaziyer gemisi gelecek

Çeşme'ye 2016 yılı içinde 68 Cruise gemisi gelmesi bekleniyor. Bu yıl Çeşme'yi en fazla ziyaret edecek olan Cruise gemisi ise ETS firmasına ait Dolphin olacak.

A+A-

Çeşme'ye 2016 yılı içinde 68 Cruise gemisi gelmesi bekleniyor. Önceki gün Çeşme Ulusoy Limanı'na yanaşan Celestyal Nefeli adlı Cruise gemisinin 2 Temmuz tarihine kadar her hafta pazar ve perşembe günleri Çeşme'ye gelmesi bekleniyor. Celestyal Nefeli gemisi, mayıs ayında yedi, haziran ayında sekiz, 2 Temmuz'da da bir kez olmak üzere toplam 16 sefer Çeşme'ye gelecek.

Bu yıl Çeşme'yi en fazla ziyaret edecek olan Cruise gemisi ise ETS firmasına ait Dolphin olacak. Dolphin, 19 Haziran-22 Eylül tarihleri arasında, her hafta pazar ve perşembe günleri olmak üzere Çeşme'ye toplam 28 sefer düzenleyecek. Celestyal Crystal adlı Cruise gemisinin de 5 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında her salı günü, toplam dokuz kez Çeşme'ye gelmesi bekleniyor.

Dün Çeşme Ulusoy Limanı'na yanaşan Seabourn Odyssey adlı Cruise gemisi ise aralıklarla yedi kez Çeşme'yi ziyaret edecek. Bu yıl son ziyaretini de 24 Kasım tarihinde Seabourn Odyssey yapacak. Thomson Dream gemisi dört, Silver Spirit ve Voyager adlı Cruise gemileri de birer kez Çeşme'yi ziyaret edecek. Böylelikle Çeşme'ye 2016 yılı içinde 68 Cruise gemisi gelmiş olacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2948 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.