1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP'den 'hayır'lı tekne turu
CHP'den 'hayır'lı tekne turu

CHP'den 'hayır'lı tekne turu

CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları referandum için tekne turu düzenledi.

A+A-

Antalya'da CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları referandum etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tekne turu için, 18 Temmuz Pazar günü Kaleiçinden iki tekne ile hareket eden 124 Kepez CHP’li genç teknelere astıkları “ Referandum “ HAYIR” lı olsun” ve “Referandum “HAYIR” lara vesile olsun” pankartları açarak türküler eşliğinde Konyaaltı sahiline paralel seyir ettiler.

Kepez’li gençlerin coşkusunu ve pankartları gören, sahilde denize giren vatandaşlar el sallayarak ve alkışlarla bu coşkuya ortak oldular.

Tekne gezisi başlamadan önce CHP’li gençleri yalnız bırakmayan CHP Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci; AKP yargıyı kendi iktidarı karşısında “Siyasi rakip” görüyor. Yargıyı ele geçirmek,ehlileştirmek istiyor… Geçmiş yıllarda da YÖK’ü Üniversiteler arası Kurulu, rektörleri rakip görmüş yerden yere vuruyordu… YÖK’ü ele geçirdiler; üniversiteler ehlileşti, rektörler suspus oldular… Şimdi sıra yargıda... “Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu” ile “Anayasa Mahkemesi”ne atanacak üyeleri belirlemek isteyen; başta Recep bey olmak üzere, bazı Bakan ve Milletvekillerinin haklarnda yolsuzluk, irtikap, zimmet v.b suçlardan dolayı hazırlanmış dosyaları vardır ve “sanık” konumundadırlar. Bunlar ilerde kendilerini yargılayacak ve aklayacak hakimleri de savcıları da yine kendilerinin atamasını ; Referandum ile halka onaylatarak gerçekleştirmek istiyorlar. Halkımız bu oyuna “HAYIR” diyecektir" dedi.

CHP’li gençleri Referandum sürecinde zorlu bir mücadelenin beklediğini, Kepez’de “HAYIR”ın büyük oranda olması için çok çalışmalarını, bu etkinlikle enerji toplayacaklarını söyleyerek, keyifli bir Pazar günü geçirmelerini temenni etti.

CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları başkanı Murat Dinç ise “Gençler olarak bizlere büyük görevler düşüyor, bizler Türkiye’nin ümidiyiz, bu zorlu süreçte hep birlikte çalışarak Referandumunda üstesinden geleceğiz. Buna inancımız tamdır.Referandum “HAYIR”lara vesile olacaktır. Halkımız hükümete ve Recep beye “HAYIR”lı bir tokat indirecektir. Sadece çalışmak değil, böyle etkinlikler düzenleyerek hem gençlerin sosyal kaynaşmasını, insiyatif almasını hemde güzel bir hafta sonu geçirerek enerji toplamalarını ,Referanduma hazır olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 967 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.