1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. “Costa sevindirdi” için açıklama
“Costa sevindirdi” için açıklama

“Costa sevindirdi” için açıklama

Geçen iki haftada basında çıkan “Bayramda beklenen olmadı” ve “Costa sevindirdi” haberleri için Dalyan Tekne Kooperatif Başkanlığı’ndan bir açıklama yapıldı.

A+A-

Dalyan Tekne Kooperatif Başkanlığı’ndan yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Türkiye de denizcilik üzerine 19983 yılında ilk kurulan Dalyan tekne kooperatifi, kurulduğu yıldan bu güne kadar yerli ve yabancı turiste en iyi şekilde hizmet vererek devamlı büyümüş ve gelişmiştir.

Aynı zamanda kaptanlarımız ve teknelerimizle emniyet güçleri, kolluk kuvvetleri, siyaset ve bürokratlarla dalyanın tanıtım amaçlı görsel ve yazılı basın ve televizyon ekiplerini hatta halkımızın cenazelerini teknelerle karşı kıyıdaki belediye mezarlığına taşıyarak aynı zamanda Dalyan Belediyemizle de iç içe çalışarak her türlü desteği vererek hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir.

Bu hizmetleri de onur ve gururla yapmaktayız
Geçen iki haftada basında çıkan “Bayramda beklenen olmadı” ve “Costa sevindirdi” başlıklı yazılarda Dalyan’a gelen gemi yolcularının özel bir şirkete ait teknelerle gezdirildiği şeklindeki haberler yanlış olup yolcular Dalyan tekne kooperatifi başkanlığına ait teknelerle seyahat ettirilmiştir. Yanlış bilginin bu şekilde düzeltilerek yayınlanmasını ve bu konulardaki haberlerde Dalyan Tekne Kooperatifi’nin bilgilerinin alınmasını isteyerek saygılarımı sunarım"

Bu haber toplam 886 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.