1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Crystal Cruises'ten Türkiye'ye güvenlik iptali
Crystal Cruises'ten Türkiye'ye güvenlik iptali

Crystal Cruises'ten Türkiye'ye güvenlik iptali

Crystal Cruises Türkiye'ye yapacağı 2 kruvaziyer turunu güvenlik gerekçesiyle iptal etti. Crystal Symphony gemisinin 24 Nisan tarihli seferinde uğrak yapacağı İstanbul ve Kuşadası limanlarının yerine Yunan limanlarına uğrak yapılacak.

A+A-

Crystal Cruises, Türkiye uğraklı 2 kruvaziyer turunu güvenlik gerekçesiyle iptal ettiğini duyurdu. Crystal Cruises şirketi Türkiye’de İstanbul ve Kuşadası duraklarına uğrayacak olan 2 kruvaziyer turunu güvenlik gerekçesiyle iptal ettiğini duyurdu. Yapılan yorumlarda kararın özellikle İstanbul Sultanahmet’teki canlı bomba saldırısı üzerine alındığı belirtildi.

Habertürk'ün haberine göre, 24 Nisan ve 1 Mayıs çıkışlı kruvaziyer turları Türkiye durakları yerine Yunanistan’a gidecek. Şirket, kasım için planlanan turların da iptal edilebileceği bilgisini paylaştı.

Eylül ayında da Celebrity Cruises şirketi, İstanbul’a 2016’da yapılacak turların başka destinasyonlarla değiştirileceğini açıklamıştı.

Bir diğer büyük şirket Royal Caribbean International ise, Türkiye’deki durumu şimdilik dikkatle izlediğini söylemekle yetindi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.