1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hepimiz aynı gemideyiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hepimiz aynı gemideyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hepimiz aynı gemideyiz"

TOBB Türkiye Ekonomi Şûrası’na katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün burada TOBB'un tüm üyeleri nezdinde yeni bir istihdam seferberliği başlatıyoruz."dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Ekonomi Şûrası’na katıldı. TOBB konferans salonunda düzenlenen ve Başbakan Binali Yıldırım ile bakanların katılımıyla gerçekleşen şûrada, ticaret ve sanayi odalarının, borsaların ve organize sanayi bölgelerinin başkanları, sektör temsilcileri ve iş adamları da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan programda bir konuşma yaptı.

receptayyiperdogan.jpg

“Ekonomiyle ilgili atılan her adımı iş çevreleri ile istişare ettik”

Şûranın hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şûranın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti. Bugüne kadar ekonomiyle ilgili atılan ve atılacak olan her adımı iş çevreleri ile istişare ettiklerine ve bugün de bu amaçla bir araya geldiklerine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin, son 14 yılda 3 kat büyümesinde, gerek bu çatı bünyesinde gerek tek tek sektörler düzeyinde, gerekse de şehirlerimizde yaptığımız istişarelerin büyük katkısı vardır. İnşallah, bugün ve bundan sonra yapacağımız iş birliği, 2023 hedeflerimiz doğrultusundaki yürüyüşümüzü hızlandırmamızı sağlayacaktır” diye konuştu.

TOBB çatısı altında temsil edilen kuruluşların, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında gösterdikleri sağlam duruşun takdire şayan olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ihanet çetesinin iş dünyasından da temizlenmesi hususunda daha fazla hassasiyet gösterilmesini millet adına beklediklerini söyledi ve “Yaşadıklarımız ve ortaya çıkan hakikatler bize, Türkiye’nin FETÖ, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin başını tamamen ezmeden güvenle ve tam kapasiteyle yoluna devam etmekte zorlanacağını gösteriyor. Bu bakımdan, sadece kendiniz değil, ülkeniz, milletiniz, özellikle de gelecek nesiller için yürütülen mücadeleye destek vermeniz şarttır” dedi.

tayyiperdogan.jpg

“İstihdamı artırarak işsizliğin önüne geçmeliyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı çevrelerin de, sırf kendi siyasi çıkarları uğruna, bu koroya katıldıklarına değinerek, “Hepimizin aynı gemide bulunduğunun farkında olmayan birileri, sırf kaptanı sevmedikleri için, geminin dibini delmeye, direğini de devirmeye çalışanlara destek veriyor” eleştirisinde bulundu.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 2412 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.