1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Gül DTO'da konuşma yaptı
Cumhurbaşkanı Gül DTO'da konuşma yaptı

Cumhurbaşkanı Gül DTO'da konuşma yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Deniz Ticaret Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Deniz Ticaret Odası 26. Olağan Meclis Toplantısı'na katıldı. Meclis toplantısı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla DTO Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan denizcilik sektörünü anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Piri Reis Üniversitesi gibi bir projeyi düşündükleri için DTO'yu tebrik ederek, bunun ülkemizde önemli bir açığı dolduracağını söyledi.

"Türkiye büyük bir ülke. Siyasi anlamı çok anlamlı bir ülke. Böyle bir ülkenin gemi sanayinde güçlü olması gerektiğine inanıyorum" diyen Cumhurbaşkanı, sadece gemi inşa alanında değil, yat üretiminde de Türkiye'nin önünün açık olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı şunları kaydetti: "Sorunların hepsini tek tek not aldım. Bu sorunların giderilmesi için gereken ne varsa yapacağım".

Konuşmasının ardından Armatörler Birliği Başkanı Şadan Kalkavan tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bir plaket verildi.

virahaber 

Bu haber toplam 953 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.