1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DAK/SAR yaza merhaba dedi
DAK/SAR yaza merhaba dedi

DAK/SAR yaza merhaba dedi

Deniz tutkunu gönüllülerden oluşan arama kurtarma örgütü DAK/SAR Kalamış Marina'da yaza merhaba partisi düzenledi.

A+A-

Deniz tutkunu gönüllülerden oluşan arama kurtarma örgütü DAK/SAR Kalamış Marina'da yaza merhaba partisi düzenledi. Düzenlenen kokteylde DAK/SAR için çalışmalara katılmış olan gönüllülere apoletleri takılıp, yeni sezon için yapılan hazırlıklardan söz edildi.

"İki bin olaya müdahale ettik"

Apolet töreninden önce söz alan DAK/SAR başkanı Serdar Argıç, bir sivil toplum hareketi olan DAK/SAR'ın 15 senedir gurur duyacakları işler başardığını söyleyip, 1999 yılından beri 2000 olaya müdahale ettik bunların 400 tanesi can kurtarmayla ilgiliydi çok şükür ki şu ana kadar görevlerimiz esnasında bir kaza veya kayıp yaşanmadı dedi. Eğitime çok dikkat ettiklerini söyleyen Ardıç, her sene malzemelerimizi yenileyip senede 5 sefer yenileme eğitimi veriyoruz dedi.

“Teknelerimizi yenilemek istiyoruz”

DAK/SAR başkanı Argıç yeni sezon için yapmak istedikleri projelerin başında teknelerinin yenilenmesinin geldiğini söyleyip, en iyi teknemiz 25 yaşında bir tanesi şu an İzmir’de yenileniyor, diğerlerini de sponsorların ve gönüllülerin yardımıyla yavaş yavaş yenilemek istiyoruz dedi.

Vira Dergisi’ne teşekkür

Argıç’ın konuşmasından sonra DAK/SAR’a hizmet etmiş gönüllülere emeklerinin karşılığı olarak apoletleri takıldı. Bütün sponsorlara ve gönüllülere bu projeye verdikleri destek için çok minnettar olduklarını belirten Ardıç, DAK/SAR’ın basın sponsoru olan Vira Dergisi’ne, Vira Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Şen’e ve Vira Dergisi Genel Koordinatörü Ayşe Olcay’a teşekkürlerini iletti.

Apolet törenin ardından DAK/SAR gönüllüleri hatıra fotoğrafı çektirip yeni sezon için bir birlerine şans diledi.

1-036.jpg2-039.jpg3-033.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.