1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Darıca Balıkçı Barınağı’nda son durum
Darıca Balıkçı Barınağı’nda son durum

Darıca Balıkçı Barınağı’nda son durum

Darıca Belediyesi’nin Mini Marina Projesi kapsamında yapımına başlanan ve balıkçıların sorunlarının çözümünü de hedef alan projede sona yaklaşılıyor.

A+A-

 Darıca Belediyesi tarafından yaptırılan Mini Marina Projesi’nde kaba inşaat tamamlandı, geri sayım başladı.

Darıca’daki en önemli bir eksikliği giderecek olan barınağın içerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyacını karşılayacak tesisler de oluşturulacak. İçerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak Mini Marina ilçemizde balık ticaretinde artış sağlamayı ve halkın taze balık yemesini hedefliyor. 

İnce inşaat 4-5 ayda biter

Darıca Belediyesi tarafından Darıca Sahile yapılan balıkçı barınağı projesinin kaba inşa çalışmaları tamamlandı. İlçe halkı tarafından da büyük bir merakla beklenen projede artık geri sayım başladı. Mini Marina Projesi ile ilgili olarak bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ince işçiliğinin 4-5 ay gibi bir sürede bitirilmesiyle birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Yapılan projeyle balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyacını karşılayacak tesislerin de oluşturulacağı öğrenildi. İçerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri, Darıca’da balık ticaretinde artış sağlamayı ve halkın taze balık yemesini de sağlayacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 9821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.