1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DEFAV 21. Olağan Genel Kurulu yapıldı
DEFAV 21. Olağan Genel Kurulu yapıldı

DEFAV 21. Olağan Genel Kurulu yapıldı

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi'nde yapıldı.

A+A-

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 21. Dönem Olağan Genel Kurulu Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi'nde yapıldı.

Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi'nde yapılan İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Olağan Genel Kurulu'na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, TOBB Başkan Vekili Halim Mete, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Oğuz Salim Öğüt ve Vakıf Üyeleri ile davetliler katıldı.

Divan Başkanlığı'nı Atilla Çiftçigüzeli, Divan Üyeliklerine ise Erkan Dereli, Ahmet Hamza ve Ahmet Biber'in yaptığı DEFAV Olağan Genel Kurulu'nda, Tahir Sarıoğlu'nun Divana sunudğu istifa dilekçesinin okunması, salonda soğuk duş etkisi yaptı.

TOBB Başkan Vekili ve diğer delegelerin sözlü müdahalesi sonucu, Tahir Sarıoğlu'nun istifa dilekçesi DEFAV Divan Başkanı Atilla Çiftçigüzeli tarafından, kabul edilmeyerek yırtıldı.

Daha sonra kürsüye gelerek birer konuşma yapan Denizcilik STÖ Başkanları; TOBB Başkan Vekili Halim Mete, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemallettin Şevli ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, DEFAV Genel Kurulu'nun denizcilik sektörüne hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

Cevdet Işık'ın listesi itibar görmedi

Konuşmalar ve Yönetimin ibrasından sonra seçimlere geçildi. DEFAV Üyesi Cevdet Işık'ın, Tahir Sarıoğlu Başkanlığı'ndaki mevcut yönetim kurulunun devam etmesi için Divana sunduğu isim listesi, Başta Tahir Sarıoğlu ve Bülent Temur olmak üzere, listede ismi geçenler tarafından reddedildi.

Bunun üzerine Bülend Temur, Divana yeni bir yönetim kurulu listesi önerdi. Bülent Temur'un sunduğu yeni yönetim listesinde, Tahir Sarıoğlu ve İlker Meşe liste dışı kalırken, yerlerine Mustafa Balmuk ve İlyas Murtezaoğlu yer aldı. Bu listenin divana sunulması üzerine, Tahir Sarıoğlu Genel Kurul Salonu'nu terk ederken, İlker Meşe Divan'a yeni bir liste sunmak amacıyla süre istedi.

İlker Meşe ve Bülend Temur'un yarıştığı DEFAV 21. Olağan Genel Kurulu'nda, geçerli 78 oyun 56'sını alan Bülend Temur'un listesi ipi gögüslerken, son dakikada yeni bir liste hazırlayarak seçime muhalif olarak giren İlker Meşe'nin listesi 20 oy aldı. Kullanılan 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Bülend Temur'un listesi

Yönetim Kurulu - Asil
Yılmaz Onur
Can Kıraç
Mustafa Balmuk,
İlyas Murtezaoğlu
M. Bülend Temur
Cengiz Karabüber
A. Baybora Yıldırım

Yönetim Kurulu - Yedek
Ali Cömert
Kayhan Çindemir
Ali Yaşar Biber
Uğuray Akıncı
Murat Hılgın
Burak Alkoç

Denetim Kurulu
Adnan Erdal
Alev Tunç
Mesut Cesur

İlker Meşe'nin Listesi

Yönetim Kurulu - Asil
A.İlker Meşe
Mustafa Can
Tayfun Sözen
Alaaddin Kurt
Hüseyin Yangın
Halit Meriç
Ömer Solak

Yönetim Kurulu - Yedek
Cevdet Işık
Engin Yazıcıoğlu
Erol Düker
Saim Oğuzülgen
Engin Yücel,

Denetim Kurulu
Adnan Erdal
Alev Tunç
Mesut Cesur









ViraHaber.com

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.