1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Değişen kanunlar ve fırsatlar" semineri
"Değişen kanunlar ve fırsatlar" semineri

"Değişen kanunlar ve fırsatlar" semineri

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) tarafından düzenlenen “Değişen Kanunların Ticaret Hayatına Getirdiği Yenilikler, Yükümlülükler ve Fırsatlar” konulu seminer yapıldı.

A+A-

Gemi İnşa Sektöründe faaliyet gösteren bütün Kurum / Kuruluş ve Şirket temsilcilerinin katıldığı “Değişen Kanunların Ticaret Hayatına Getirdiği Yenilikler, Yükümlülükler ve Fırsatlar” konularında bilgilendirme yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya KURŞAT, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra-İflas Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Evren KOÇ ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Fatih AYDOĞAN ve Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Mustafa CERİT’in ayrıntılı sunumları ve konuşmalarıyla gerçekleşen seminere Gemi İnşa Sektöründe faaliyet gösteren Kurum / Kuruluş ve Şirket temsilcileri katılım da gerçekleşti.

GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl DEMİRTAŞ, katkılarından dolayı tüm konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederek konuşmacılara birer plaket takdim edildi.

img_0211.jpg

img_0231.jpg

img_0252.jpg

img_0257.jpg

virahaber.com
 

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.