1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Deniz astsubaylarından sosyal sorumluluk projesi
Deniz astsubaylarından sosyal sorumluluk projesi

Deniz astsubaylarından sosyal sorumluluk projesi

1989 mezunu deniz astsubayları 3 üniversite öğrencisine burs veriyor.

A+A-

Kendilerini bir sivil toplum hareketi olarak tanımlama adına çeşitli sosyal faaliyetlere imza atan 1989 mezunu deniz astsubayları gönüllü olarak 3 üniversite öğrencisine 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibarı ile burs verme kararı aldı. 

İmece usulüne göre faaliyet gösteren mezunlar adına oluşturulan komite tarafından yapılan açıklamada, seçilen öğrencilerin eğitim hayatlarında destek olunabilmesi amacı ile bu yıl 3  olarak belirledikleri öğrenci sayısının her yıl artmasını ve halihazırda sosyal medya üzerinden devam eden faaliyetlerinin gelecekte bir vakıf  çatısı altında devamını planladıklarını söylediler.

Faal askerlik görevini tamamlamayı müteakip iş dünyasında ve akademik  camiada pek çok başarılı arkadaşları ile yer bulan mezunlar Atatürk'ün "Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder" sözünü kendilerine şiar edindiler. Mezunlar aydınlık bir Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunmanın kendileri için büyük bir mutluluk ve motivasyon olduğunu sözlerine eklediler.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2911 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.