1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Deniz Kartalları teknede buluştu
Deniz Kartalları teknede buluştu

Deniz Kartalları teknede buluştu

Denizcilik sektörünün çeşitli iş kollarında başarılı işler yapan ve kendilerini Deniz Kartalları olarak tanımlayan Beşiktaşlılar, bir tekne gezisi ile bir araya geldi

A+A-

Balıkçılık, armatörlük, römorkörcülük, gemi inşaa, tedarikçilik, denizaltı hizmetleri, kabotaj hattı yük taşımacılığı, turistik gemi işletmeciliği, gemi yakıt ve ikmal tanker işletmeciliği, dalış turizmi ve brokerlik gibi Deniz Ticaret Odası'nın 48 iş kolunun hemen hepsinde faaliyet gösteren Beşiktaşlılar, TURYOL'a bağlı Bosfor teknesinde buluştu.

 İBB Meclis Üyesi ve TURYOL Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Can, Gemi Broker Derneği’nden Semih Dinçel, Statü Denizcilik’ten Kaptan Bülent Dandin, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden Kaptan Arslan Dede ve Beşiktaş camiasının duayenlerinden Tekin Can’ın organize ettiği buluşmaya denizcilik sektörün önde gelen temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof  Dr. Oral Erdoğan, Kayhan Çindemir ve Bülend Temur, Kayhan Çindemir, Tuncay Deniz, Cengiz Kaptanoğlu, Ramazan Gundogdu, Ali Bozoğlu,  Saim Özülgen, Tekin Can ve M.Cevat Baybura Deniz Kartalları Boğaz Turuna katılan isimler arasında yer aldı.

Semih Dinçel, "Deniz Kartalları gösterdikleri birlik beraberlik ile güzel işlere imza atacaklarını kanıtladı. En güzeli de mabedimizin tam karşısında ve deniz üzerinde marşlar söylemekti. Tüm amacımız Beşiktaşımızı daha güzel yerlerde görmek." dedi. Oluşumda önemli destek veren Bülent Dandin ise, "Beşiktaş, sportif başarısı kadar camiasının farklılığı ve birlikteliğiyle tanınan bir kulüptür. Deniz Kartalları olarak her zaman takımımızın yanındayız" diye konuştu.

Kaynak: Gökhan KARAKAŞ

Vira Haber

Bu haber toplam 4765 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.