1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Deniz polisi her sabah ceset arıyor
Deniz polisi her sabah ceset arıyor

Deniz polisi her sabah ceset arıyor

İzmir'de, deniz polisi, kendi sorumluluk alanına giren Bostanlı'dan Sahilevleri'ne kadar olan bölgedeki sahil kenarında her sabah balık adamlarıyla ceset arıyor.

A+A-

İzmir'de, deniz polisi, kendi sorumluluk alanına giren Bostanlı'dan Sahilevleri'ne kadar olan bölgedeki sahil kenarında her sabah balık adamlarıyla ceset arıyor.

Gecenin karanlığında intihar amaçlı olarak denize atlayan veya düşerek boğulma ihtimaline karşı sahil kenarında dalgıçlarıyla arama çalışması yapan ekipleri gören vatandaşlar çalışmaları şaşkın gözlerle izliyor. Emniyet yetkilileri, çalışmaların sadece insan cesedi aramak için değil aynı zamanda denizin altında kirlilik kontrolü ve kriminal bir madde veya kirletecek maddeler olup olmadığının kontrolü için de yapıldığını belirtti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşından itibaren her sabah rutin bir çalışma başlattı. İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın talimatıyla her sabah 7 dalgıç, 4 polis botu ve 3 zodyakla körfeze dağılan deniz polisleri, Bostanlı'dan Sahilevleri arasında kendi sorumluluk alanlarında olan sahil boyunu kontrol ediyor. Deniz altında veya sahil kenarında bir ceset veya denizi kirletecek bir çöp veya kriminal bir madde olup olmadığını kontrol eden ekipler, uygulamayı hergün rutin olarak sürdürüyor. Çalışmaların sadece ceset bulmak için yapılmadığını belirten emniyet yetkilileri çalışmalar sırasında yoğunluk durumuna göre tüm malzeme ve ekipmanların sabahları sahaya çıkarılarak çalışma yapıldığını sözlerine ekledi.

1.20110225095707.jpg

2.20110225095715.jpg

3.20110225095729.jpg

Medya73
 

Bu haber toplam 1053 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.