1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Deniz Ticaret Odaları Konsey Toplantısı yarın gerçekleştiriliyor
Deniz Ticaret Odaları Konsey Toplantısı yarın gerçekleştiriliyor

Deniz Ticaret Odaları Konsey Toplantısı yarın gerçekleştiriliyor

Deniz Ticaret Odaları Konsey toplantısı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla yarın Ankara’da yapılacak . Toplantıda denizcilik sektörü ile ilgili sorun ve çözüm önerileri ele alınacak.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Deniz Ticaret Odaları  Konsey Toplantısı, yarın (20 Ocak 2015 Salı)  saat 13.00'te TOBB  İkiz Kuleler'de gerçekleştirilecek. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun evsahipliğinde yapılacak. Toplantıya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve konsey üyeleri katılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Deniz Ticaret Odaları Konseyi Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Deniz Ticaret Odaları Konseyi Başkanı Sefer Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Konsey Üyeleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Feridun Bilgin ve Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz’ın  katılımıyla yarın Ankara’da yapılacak.

Sektörün temsilcileri ile her yıl gerçekleştirilen bu toplantı, sektörün muhasebesini yapma imkanı verecek ve denizcilik sektörü ile ilgili sorun ve çözüm önerileri ele alınacak.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1189 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.