1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Deniz Ticaret Odası Paris Boat Show’da
Deniz Ticaret Odası Paris Boat Show’da

Deniz Ticaret Odası Paris Boat Show’da

08-16 Aralık 2018 tarihleri arasında devam eden Paris Boat Show fuarına IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye ve Bodrum Şubesi koordinesinde çeşitli firmalar ile birlikte katıldı..

A+A-

.Deniz Turizmi alanının ülkemizin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların katılımı ile gerçekleştirilen Boat Show’da bu yıl da ülkemize ilgi büyük.

Dinç; Odamıza da sektörün bileşenlerine de ilgi büyük…

Bodrum Deniz Ticaret Odası (DTO) 08-16 Aralık 2018 Tarihleri arasında gerçekleşen Paris Boat Show’da ülkemizi temsil ediyor.

Paris Boat Show’a başta Avrupa olmak üzere tüm dünyanın ciddi ilgi gösterdiğini ifade eden DTO Bodrum  Şubesi Başkanı Orhan Dinç, “Türkiye ayağının organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren odamız, Avrupa’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan Paris Boat Show’da yerini aldı.”  diyerek şunları söyledi; “Bodrum Deniz Ticaret Odası olarak Paris Boat Show’dayız. Bu yıl Paris Boat Show’un 58’incisi düzenleniyor. Ülkemizde denizcilik sektöründe farklı birçok konuda faaliyet gösteren firmayı bu fuarda bir araya getirdik. Bu fuarda gördük ki hem ülkemize hem de sektörün bileşenlerine ilgi büyük. Bodrum Deniz Ticaret Odası olarak fuarın verimli geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın da desteklediği fuarın ilk 3 gününde yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Yaptığımız çalışmalardan çıkardığımız sonuç, 2019 yılının önceki yıllara göre daha başarılı bir yıl olacağı yönünde.” diye konuştu.

Fuarda IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini Şube Müdürü Bülent Telli temsil etti.
 


Önceki yıllarda tanıtım faaliyetleri kapsamında Fethiye ve Bodrum’a ziyarete gelen Fransız köşe yazarları ve gazeteciler bu yıl da ülkemiz standını ziyaret etmiş ve etkili bir tanıtım gösterebilmek için çeşitli görüşmeler ve iş anlaşmalarına zemin hazırlandı.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye ve Bodrum Şubesi’nin hazırladığı tanıtım kataloglarını inceleyen katılımcılar, bölge hakkında detaylı bilgilere ulaştıklarını belirttiler.

Türkiye’nin coğrafi güzelliklerini çok beğendiklerini dile getiren Paris Boat Show katılımcıları, ziyaretçileri ve tekne sahipleri, Türkiye’ye gelmek istediklerini belirtmiş ve Türkiye’deki marinalar hakkında bilgi aldılar.

dt.jpeg

dto-001.jpeg

imeak_dto_fethiye.jpg

imeak_dto_fethiye1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 14069 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.