1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Denizci Öğrenciler Derneği sektör söyleşileri
Denizci Öğrenciler Derneği sektör söyleşileri

Denizci Öğrenciler Derneği sektör söyleşileri

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2017 2018 faaliyet döneminde "Sektör Söyleşileri" etkinliğini 28 Kasım’da Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirdi.

A+A-

Etkinlik İstanbul Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Barbaros Hayrettin Paşa MTAL öğrencilerinden toplam 233 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

Denizcilik Ve Girişimcilik adlı söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmacı olarak CMA CGM Lojistik Genel Müdürü aynı zamanda TUDÖB kurucu başkanı Hakan Karaca katıldı. Konuşmasında, CMA CGM Lojistik şirketinden bahsederken, şirketin girişimcilik serüvenine örneklerle değindi. Network’ün önemini, yaşam içerisindeki mutlulukları oluş sırasında gözden kaçırılmamasını, her ne olursa olsun kaygılara yenik düşülmemesi gerektiğini tecrübelerinden örnekler vererek  bahsederken dernekteki en güzel anlarını denizci öğrencilere aktardı.

Türkiye Girişimcilik Vakfı adına ise konuşmacı olarak Vakıfın Genel müdürü Mehru Aygül katıldı. Mehru Aygül , Türkiye Girişimcilik vakfını tanıtan kısa bir video izlettikten sonra Vakıf’ın temel amaçlarından ve Vakıf’a seçilmenin 6 aşamasından bahsetti. 6 yıldır bu Vakıf’ta yer alan Aygül, ekip kavramını, ekip arkadaşının önemini ve ekip arkadaşının nasıl seçilmesi gerektiğini aktardı.

19. dönem başkanı Fuat Var’ın derneğin önemini ve her geçen sene büyüyen bir ailenin içinde yer almaktan onur duyduğunu ifade ettiği konuşmasının ardından Denizci Öğrenciler Derneği, destekleri için Moda Deniz Kulübü’ne teşekkürlerini sundu ve etkinlik sona erdi.

doder.jpg

doder1-001.jpg

doder2-001.jpg

doder3.jpg

doder4.jpg

doder5.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6173 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.