1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizciler, Onursan'ın iftarında buluştu
Denizciler, Onursan'ın iftarında buluştu

Denizciler, Onursan'ın iftarında buluştu

Denizcilik sektörü bu sene 30.yılını kutlayan Onursan’ın Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

A+A-

Sektörde lider kuruluşlardan olan Yılmaz Onur’un Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı Onursan’ın düzenlediği geleneksel iftar yemeğine HEAŞ Genel Müdürü, Eski Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Azman, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Gemi ve Yat İhracaycıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Alev Tunç, Erbil Özkaya, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, İMEAK Deniz Ticaret Odası Seçimleri Değişim Grubu Başkanı Salih Zeki Çakır, Eski Deniz Ulaştırma Genel Müdürü Özkan Poyraz, GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın, Denizcilik Federasyonu Başkanı Bülend Temur ve sektörden çok sayıda temsilci katıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde ev sahipliği yapan Yılmaz Onur, tüm konuklarını kapıda karşılaması dikkat çekti. Karşılamanın ardından masalara geçen misafirler samimi bir ortamda güzel bir akşam geçirdiler.

onursan_iftar-(1).jpg

onursan_iftar-(2).20130726115506.jpg

onursan_iftar-(3).jpg

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1468 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.