1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Denizciler, Paris Boat Show'a hazırlanıyor
Denizciler, Paris Boat Show'a hazırlanıyor

Denizciler, Paris Boat Show'a hazırlanıyor

Dünyanın en kapsamlı denizcilik fuarlarından biri olan ve 2-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Paris Boat Show 2017 kayıtları 6 Ekim'de sona erecek.

A+A-

Paris Boat Show 2017 Fuarı 2-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarın Türkiye organizasyonu, Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) ile DTO Bodrum Şubesi tarafından gerçekleştiriliyor. Fuara katılım kayıtları 6 Ekim'e kadar devam edecek. Başvuru formlarını doldurarak Antalya DTO'ya ulaştıracak firmalar, Türkiye standında yer sahibi olabilecek. Türkiye'den katılacak firma ve şirketlerin kullanımı için 90 metrekarelik alanda 13 denizcilik firması tanıtım standı açabilecek.

Fuarın hazırlığını DTO Bodrum Şubesi'nin gerçekleştirdiğini belirten Antalya DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, "Antalya olarak Paris Boat Show 2017'da yerimizi alacağız. Organizasyonu Bodrum'daki arkadaşlarımız yapıyor. 6 Ekim'e kadar katılımcı kayıtları yapılacak. Ardından 20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Düsseldorf'ta'ta gerçekleştirilecek Boat-Show için katılımcıları belirleyeceğiz" dedi.

MEGA YATLAR GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Paris ve Düsseldorf fuarlarının sualtı ve su üstü sporları için önemli olduğunu vurgulayan Kendiroğlu, "Her iki fuarda da turizm ağırlıklı katılım yapıyoruz. Sualtı ve su üstü sporları derneklerinin yanı sıra oda temsilcilikleri ve bakanlık temsilcilikleri fuarda yerlerini alacak. Aynı zamanda mega yatların da görücüye çıkacağı fuarda deniz ve denizcilik ile ilgili her ayrıntı sergilenecek. Paris fuarı başta olmak üzere Düsseldorf fuarına Antalyalı denizciler olarak çıkarma yapacağız" diye konuştu.

Vira Haber

Bu haber toplam 3728 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.