1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizcilerimize tam fırtına uyarısı yapıldı!
Denizcilerimize tam fırtına uyarısı yapıldı!

Denizcilerimize tam fırtına uyarısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada denizlerimizde seyir yapan denizciler için tam fırtına uyarısı yapıldı.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada denizlerimizde seyir yapan denizciler için Batı Karadeniz, Marmara ve Ege'de tam fırtına beklendiği konusunda uyarıda bulunuldu.

Batı Karadeniz: rüzgarın 29 Aralık Perşembe günü ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, batısı kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 (75-90 km/saat) kuvvetinde kuvvetli fırtına, yer yer 10 (90-105 km/saat) kuvvetinde tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli ve tam fırtınanın 30 Aralık Cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.

Marmara Denizi: rüzgarın 29 Aralık Perşembe günü ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (75-90 km/saat) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli 30 Aralık Cuma günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.

Ege Denizi: rüzgarın 29 Aralık Perşembe günü ilk saatlerinden itibaren, güneyinde öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 7 ila 9 (75-90 km/saat) kuvvetinde kuvvetli fırtına, yer yer 10 (90-105 km/saat) kuvvetinde tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli ve tam fırtınanın kuvvetinde tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli 30 Aralık Cuma günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3371 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.