1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizcilik sektörünün sorunları Antalya’da tartışıldı
Denizcilik sektörünün sorunları Antalya’da tartışıldı

Denizcilik sektörünün sorunları Antalya’da tartışıldı

Antalya’da deniz turizmi sektöründe faaliyet gösteren deniz araçları tanımları toplantısı ATSO Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve denizcilik sektörü temsilcileri katıldı.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, “Deniz Turizmi Sektöründe Faaliyet Gösteren Deniz Araçları” konulu toplantıya katılmak üzere gittiği Antalya’da İMEAK DTO Antalya Şubesi’ni ziyaret etti.

Tamer Kıran ve beraberindeki heyeti İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin karşıladı.

Ziyaretinin ardından, konuşan Tamer Kıran, “Seçim dönemlerimizin önemli vaatlerinden biriydi. Şubelerimize yapacağımız ziyaretler ve onların sorunlarıyla yakından ilgilenmek. O kapsamda yaptığımız ziyaretlerden bir tanesi. İnşallah bugünkü toplantı neticesinde güzel hayırlı sonuçlara ulaşacağız” sözlerini kullandı.

Toplantı sonrası konuşan Ahmet Çetin ise “Sayın başkanım seçimden sonra ilk defa geldi şubemize. Bizi çok onurlandırdı. Bugünkü toplantımıza da kendisini davet etmiştik. Görüş alışverişinde bulunduk.  Bugün genel müdürümüzle yapacağımız toplantıda da su sporlarıyla ilgili güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

İkili beraber gerçekleştirdikleri toplantının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü’nce Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda düzenlenen “Deniz turizmi sektöründe faaliyet gösteren deniz araçları” toplantısına katıldılar.

DENİZ ARAÇLARI TOPLANTISI

İMEAK Deniz Ticaret Odası "Deniz Turizmi Çalışma Gurubu" tarafından düzenlenen "Deniz turizmi sektöründe faaliyet gösteren deniz araçları" toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda düzenlendi. İMEAK DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Hüsnü Çöllü'nün başkanlığında büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda Meslek Komite Başkanları, Liman Başkanları ile Bodrum, Marmaris ve Fethiye’den gelen İMEAK DTO Şube Başkanları da katıldı.

Toplantıda Denizcilik İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç, Denizcilik İç Sular Düzenleme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yılmaz Taşçı, Deniz Ticaret Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Celal Oral üyelerin sorularını yanıtladı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ın kürsüden yaptığı konuşma büyük alkış aldı.

dto2-010.jpg

dto-013.jpg

dto1-011.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5658 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.