1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Denizcilikte yeni bir anlayış: The Maritime House
Denizcilikte yeni bir anlayış: The Maritime House

Denizcilikte yeni bir anlayış: The Maritime House

Türk denizciliğine yeni bir hizmet anlayışı sunmak amacıyla yola çıkan The Maritime House, 5 Ekim’de gerçekleştirilen kokteyl ile açıldı. The Maritime House konsepti, alanında lider konumda bulunan üç farklı firmanın birlikteliğinden meydana geldi.

A+A-

Yaşar Özer / Vira Haber

Türkiye denizcilik sektörünü yeni bir hizmet konseptiyle tanıştıran The Maritime House, 5 Ekim’de Ağaoğlu My Office’te bulunan ofisinde açıldı. Esko Marine, Alpha Marine Consulting Turkey ve Nexus Maritime İstanbul’un güçlerini birleştirerek oluşturduğu konseptte danışmanlıktan teknik desteğe kadar birçok hizmet bulunuyor. Açılışta The Maritime House konseptinin altına imza atan üç firmanın yetkilileri hazır bulundu. Eskomarine’i temsilen M. Erhan Esinduy ve Adem Kocadağ; Alpha Marine adına Labros Digonis, Zacharias Yerasimou, Antonis Iordanidis; Nexus Maritime İstanbul adına ise Nicholas Tassios’un yer aldığı açılış, denizcilik sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

The Maritime House konsepti, gemi sistemleri tedariki, teknik destek, tersane temsilciliği, özel koruma hizmetleri, armatörler adına survey hizmetleri, süreç takibi ve danışmanlık hizmetleri gibi çok geniş bir alanda faaliyet gösterecek. Bu hizmetleri sunarken kalite ve uzmanlığı ortaya koymayı amaçlayan konsept, dünyanın en büyük ikinci bayrağı olan Liberian Registry’nin Türkiye’deki tam yetkili İstanbul ofisi The Maritime House çatısı altında bulunuyor.

"Amacımız armatörlere çok kaliteli bir hizmet vermek"

M. Erhan Esinduy, The Maritime House ile ilgili Vira Haber'e yaptığı açıklamada, “Amacımız denizcilik sektöründe kendi alanlarında lider olan şirketleri bir araya getirip, armatörlere Türkiye’de tek çatı altında çok kaliteli ve değerli hizmet vermek” dedi. Maritime House’un yeni bir fikir olduğunu ve yaklaşık bir yıldan beri bu fikrin üzerinde durduklarını söyleyen Esinduy, “The Maritime House çatısı altında toplanan üç firma olarak birbirimize son derece bağlıyız ve çok geniş yelpazede bir hizmet veriyoruz. Çok yeni bir fikir, Yunanistan’da bile yok böyle bir yapılanma. İnşallah armatörlerimiz de bu yeni oluşumdan nasıl faydalanacaklarının farkına varırlar” diye konuştu.

"Armatörler bize güvenerek esktra kazanç sağlayacak"

Adem Kocadağ ise yeni konseptle ilgili açıklamasında, “Bizim iddiamız armatörün en karlı şekilde işini yapmasını sağlamak. Armatör bize güvenerek ekstra kazanç sağlayacak” dedi. Yunan ortaklarının deneyimine de dikkat çeken Kocadağ, “Yunan filosu bizden kat kat büyük bir filo. Haliyle onlar bizim armatörlerimizin başına gelen kazalar gibi yılda 10 kat daha fazla problem çözüyorlar. Yani ciddi bir tecrübeye sahibiz ve müthiş bir artımız var. Burada önemli olan potansiyel müşterilere bunu anlatmak. Medya desteğinin yanı sıra birebir ziyaretler yapıp, eğitimler ve seminerler düzenleyeceğiz. Başlangıçta zor olacak ama kısa zamanda firmamızın farklılığını ortaya koyacağımıza ve büyüyeceğimize inanıyorum. Bu anlamda armatörlerimizin de değişime açık olmaları gerekiyor. Çünkü bu işin onlara ne gibi faydalar sağladığını somut olarak da görecek” ifadelerini kullandı.

maritimehouse2.jpgmaritimehouse1.jpgmaritimehouse3.jpgmaritimehouse4.jpgmaritimehouse5.jpgmaritimehouse6.jpg

Bu haber toplam 9019 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.