1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. Denizin Yıldızları etkinliği öğrencileri sektörle buluşturdu
Denizin Yıldızları etkinliği öğrencileri sektörle buluşturdu

Denizin Yıldızları etkinliği öğrencileri sektörle buluşturdu

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Gemi ve Denizcilik Kulübünün katkılarıyla 3-4 Ekim tarihleri arasında Yıldız Kampüsü Oditoryum'da 5. Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği yapıldı.

A+A-

Bu yılki YTÜ 5. Denizin Yıldızları Etkinliği’nin koordinatörlüğünü Gemi Makine İşletme Mühendisliği öğrencisi Lisan Taha Açın yaptı. Sektörün önde gelen firmalarının katıldığı etkinlikte coşkulu bir hava hakimdi. 350’ye yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen programa YTÜ Denizcilik Fakültesi Harici Deniz Harp Okulu Mezunu denizciler de katıldı.

Açılış 3 Ekim Pazartesi günü açılış saat 10.00’da başladı. Etkinliğin açılış konuşmalarını Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Yılmaz, Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin Üst, GEMİMO Başkanı Müh. Feramuz Aşkın gerçekleştirdi. Öğle arasının ardından İnce Denizcilik, VBG Bilka Denizcilik ve MSC Turkey sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtladı.

İkinci oturum ise 4 Ekim Salı Günü saat 10.00' da başladı. Denizin Yıldızları sektör-öğrenci buluşması etkinliğinin  sabah oturumunda Geden Line ve Turkon Holding , öğle arasından sonra ise Kıran Holding, Chemfleet-CSM Denizcilik , Çebi Denizcilik sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtladı.

denizin-yildizlari-etkinlik-01.jpgdenizin-yildizlari-etkinlik-02.jpgdenizin-yildizlari-etkinlik-03.jpgdenizin-yildizlari-etkinlik-04.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2627 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.