1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Dentur Avrasya’dan Çanakkale-Midilli arası sefer
Dentur Avrasya’dan Çanakkale-Midilli arası sefer

Dentur Avrasya’dan Çanakkale-Midilli arası sefer

Dentur Avrasya, içinde 3-4 günlük  konaklamalı turların da olduğu Çanakkale-Midilli seferlerini Nisan ayında başlatacak. Gemileri Ayvacık, Küçükkuyu’dan hareket edecek. Bir saat 45 dakikalık seyir sonucunda Petra Limanına ulaşacak.

A+A-

Dentur Avrasya’nın Genel Müdürü Ünsal Savaş, 2018 Nisan ayı itibarı ile Çanakkale ile Midilli arasında seferlere başlayacaklarını belirtti.

Ünsal Savaş, 18 Nisan gibi başlayacak olan seferlerinde hem Midilli’de hem de Çanakkale’de konuklarının tatil yapmalarını planladıklarını söyledi.

“Üç dört gün konaklamalı Midilli, dileyenler sadece Çanakkale konaklamalı dileyenler her ikisini de değerlendirebilecekler” diyen Savaş, sözlerine şöyle devam etti: “Gemilerimiz Ayvacık, Küçükkuyu’dan hareket edecek. Bir saat 45 dakikalık seyir sonucunda Petra Limanına varılacak. Petra bilindiği gibi Midilli adasının en elit plajlarının ve otellerinin bulunduğu bir bölge. Çanakkale ile Midilli Petra’nın bir arada satılması ve gezilmesi durumunda konuklarımızın daha memnun kalacaklarını düşünmekteyiz.”

“TECRÜBEMİZİ ÇANAKKALE’YE AKTARACAĞIZ”

Çanakkale’nin gezilip, görülmesi gereken, tarihi ruhu olan bir yer olduğuna dikkat çeken Savaş, “Dentur Avrasya, hem Turizm Seyahat Acentesi tecrübesi ile hem de yıllardır bu işi yapmanın verdiği yaklaşımla işlerini yürütüyor. Şu anda Bodrum’dan Kos Adasına, Kalimnos’a, Seferihisar’dan Samos’a seferlerimiz var. Aynı zamanda İstanbul’da yılda yaklaşık 1,5 milyon turiste hizmet vermekteyiz. Bu da acentelerle olan ilişkilerimizde, incoming tecrübemizi Çanakkale bölgemize aktarmayı düşünüyoruz” dedi.

“2018 TROİA YILI BİZE DE KATKI SAĞLAYACAK”

Savaş, “2018 yılının Troia yılı olması bizlere de bir kaldıraç etkisi yapacağını düşünüyoruz. Troia yılı ile başlayacak olan bu seferlerimizin, aynı zamanda önümüzdeki yıl Troia Müzesinin de açılacak olması ile birlikte bölgeye ciddi bir katkı sağlayacak. Bizde bu artı değerleri çok rahat pazarlayacağımızı düşünmekteyiz. Bölge acentelerinin yanı sıra aynı zamanda TÜRSAB’ın, Sanayi Odasının ve Sayın Valimizin buradaki desteklerini de çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Vira Haber

Bu haber toplam 8498 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.