1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dentur ve Taşdelen Su’dan Çekmeköy’ün anlatılmasına destek
Dentur ve Taşdelen Su’dan Çekmeköy’ün anlatılmasına destek

Dentur ve Taşdelen Su’dan Çekmeköy’ün anlatılmasına destek

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın hazırladığı, Çekmeköy’ün tüm ayrıntılarıyla anlatıldığı kitabın lansmanı Crown Plaza’da yapıldı.

A+A-

Çekmeköy kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız tarafından hazırlanan, Dentur Avrasya Yönetin Kurulu Başkanı Şenol Morgül ve Vakıf Taşdelen Su Genel Müdürü Ünsal Savaş’ın da katkıda bulundukları kitap “Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy” ün tanıtımı gerçekleştirildi.

Crown Plaza’da yapılan lansmanda dünü, bugünü, devam eden ve biten projeleriyle Çekmeköy’ün ayrıntılı bir sunumu seyredildi. Ocak 2014 den itibaren ilçenin konumunun, coğrafyasının, değişen nüfus yapısının, el sanatlarının, idari yapısının, mahalleleri, ekonomik yapısı ve gelişen eğitim yapısının kaleme alındığı en güncel şekilde Çekmeköy’ü İstanbul’a ve Türkiye’ye tanıtımı aşamasında yeni bir eser olarak Çekmeköy’ü sevenlerle buluştu.

Tanıtıma siyasi protokolden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu,  Tuğgeneral Şener Yazıcı’nın yanı sıra Çekmeköy’ün gelişiminin anlatıldığı bu kitaba destek veren Dentur Avrasya Yönetin Kurulu Başkanı Şenol Morgül ve Vakıf Taşdelen Su Genel Müdürü Ünsal Savaş’da katıldı.

Katılanlara plaketi kitabı hazırlayan Çekmeköy Kaymakamı Cemal hüsnü Kansız verirken aynı zamanda Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy kitabı da hediye etti. Kansız, ilçemizin yeni bir ilçe olması nedeniyle bilinmemesi adına yaşadığımız sıkıntılar yüzünden bu kitabı hazırladık. Önceki çalışmalarımızı da referans alarak bu kitabın yazımını gerçekleştirdik. Bu aslında Çekmeköy’e beraber hizmet ettiğimiz, Çekmeköy’ü seven herkesin ortak eseridir. Katkılarından dolayı hepsine teşekkür ederim. Bir marka değeri olma yolunda mesafe almış bir ilçemiz. Böyle bir ilçeyi tanıtırken ilçenin önemli değerlerinden biri olan Taşdelen Su’yunda işin içinde olmasını can-ı gönülden arzu ettim. Taşdelen Su’yun yöneticileri de gerekli katkı ve desteği sağladılar, sağ olsunlar.  Dolayısıyla Taşdelen Su ve Dentur Avrasya şirketlerine yöneticileri Ünsal Savaş ve Şenol Morgül’e tekrardan şükranlarımı sunuyorum, dedi. 

dsc_3421.jpgdsc_3434.jpgdsc_3439.jpgdsc_3494.jpg

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 6305 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.