1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Diana Shipping MV Puelo'yu teslim aldı
Diana Shipping MV Puelo'yu teslim aldı

Diana Shipping MV Puelo'yu teslim aldı

Diana Containerships iştiraki şirketlerinden birinin aracılığı ile 2006 yılında inşa edilmiş olan, Post – Panamax türü, 6 bin 500 TEU kapasiteli M/V Puelo isimli gemiyi teslim aldığını açıkladı.

A+A-

Gemi armatörlüğü ve operatörlüğünün dev isimlerinden Diana Containersips iştiraki şirketlerinden birinin aracılığı ile 2006 yılında inşa edilmiş olan, Post – Panamax türü, 6 bin 500 TEU kapasiteli M/V Puelo isimli gemiyi teslim aldığını açıkladı.

Diana Containerships’den yapılan açıklamaya göre, gemi Şili merkezli Compania Sud Americana de Vapores (CSAV)’a kiralanacak. Asgari 18 ay, azami ise 30 ay süre ile CSAV için çalışacak olan geminin kirası günlük 27,900 dolar olacak ve günde 150 dolar üçüncü kişilere komisyon olarak ödenecek. Şayet bir şekilde gemi asgari ve azami zamanının arasında geri teslim edilirse, CSAV ceza ücreti olarak geri teslim tarihinden 30 aya kadar varabilecek bir süre içerisinde Diana Contaienrships’e günde 66 bin dolar ödeyecek.

Yeni teslim ediln Puelo ile birlikte Diana Containerships’in filosu şu anda,biri post panamax ve sekizi panamax türü olmak üzere 9 konteyner gemisinden ve eylül ayının sonunda teslim edilecek olan yeni inşa bir post panamax gemisinden oluşuyor.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 905 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.