1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Didim’de tekneye uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı
Didim’de tekneye uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Didim’de tekneye uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Aydın’ın Didim ilçesinde, yurt dışından tekneyle getirilen ve ‘yeni nesil zehir’ olarak bilinen 131 kilogram 'skunk' karaya çıkarılmadan yakalandı.

A+A-

Didim'de özel bir tekneye düzenlenen operasyonda, yurt dışından getirilen 131 kilogram sentetik uyuşturucu skunk ele geçirildi, 9 kişi gözaltına alındı.

Sahil Güvenlik Komutanlığınca deniz yoluyla yapılan uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve organizatörlerin yakalanması maksadıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında, özel bir tekne ile yurtdışından getirilen ‘yeni nesil zehir” diye tabir edilen skunk uyuşturucu maddesinin Didim’den karaya çıkarılacağı bilgisi alındı.

Şüpheli tekne, Didim Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları tarafından Didim açıklarında tespit edilirken, Didim Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı üzerine Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleriyle yapılan müşterek operasyonla tekneye baskın yapıldı.

İçerisinde uyuşturucu maddesi bulunduğu tespit edilen tekneye yapılan baskında, ilk belirlemelere göre 131 kilogram sentetik uyuşturucu skunk ele geçirildi. Soruşturma kapsamında tekneye el konulurken, 9 kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

uyusturucu-002.jpg

uyusturucu1.jpg

uyusturucu2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6988 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.