1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Dinner Lady Tuck Shop serisi ile karşınızda
Dinner Lady Tuck Shop serisi ile karşınızda

Dinner Lady Tuck Shop serisi ile karşınızda

Dinner Lady Tuck Shop’ u özel kılan nedenlerin başında meyveli aromaları geliyor.

A+A-

Elektronik sigara pazarında çok farklı premium elektronik sigara likiti aroması bulunuyor olmasına karşın, çocukluğumuzda tattığımız sakız, limonata ve benzeri nostaljik tatları bizlere premium elektronik sigara likiti olarak sunan e-likit üreticilerinin sayısı son derece azdır. E-likit dünyasının son zamanlarda parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Dinner Lady, kendisine yakışır bir hamleyle elektronik sigara kullanıcılarını rengarenk ışık geçirmeyen şişelerinde premium e-likit içerikleri ile tanıştırıyor.

 

Dinner Lady Tuck Shop Premium E-Likit Özellikleri

 

Ürettiği premium elektronik sigara likiti içerikleri ile dünyadaki tüm elektronik sigara kullanıcılarını peşinden sürükleyen Dinner Lady, e-likit serilerinden bir tanesi olan sweat kategorisine yepyeni bir e-likit serisi ekledi: Dinner Lady Tuck Shop. Her ne kadar Dinner Lady Tuck Shop premium elektronik sigara likiti serisine adını veren “Tuck” İngilizce “çörek” veya “dolgulu börek” gibi anlamlara gelse de Dinner Lady Tuck Shop premium elektronik sigara likiti ürünlerinin temelini karpuz, limon, sakız gibi aromalar oluşturuyor.

 

Dinner Lady Tuck Shop elektronik sigara likitleri, firmanın diğer premium elektronik sigara likitlerinde olduğu gibi 70 VG - 30 PG oranına sahip. Bunun yanında nikotin değerleri 0 mg - 3mg ve 6 mg arasında değişen Dinner Lady Tuck Shop ürünleri kapasiteleri 25 ML - 60 ML arasında değişen renkli şişeleri ile tüketicilerle buluşuyor.

 

Lemon Sherbet (limonata), Water Melon Slices (karpuz), Sweet Fusion (kırmızı orman meyveleri), Bubble Trouble (sakız), Apple Sours (ekşi elma) aromaları ile elektronik sigara likiti kullanıcılarının damaklarını şenlendiren firma aynı zamanda diğer ürün kategorilerinde de farklı ürün serileri piyasaya sürmeye devam ediyor. Diğer pek çok premium elektronik sigara likiti içeriğinde olduğu gibi Dinner Lady Tuck Shop e-likitleri isterseniz tek başlarına dilerseniz diğer elektronik sigara likitleri veya aromalarla karıştırarak da kullanabilirsiniz.

 

Neden Dinner Lady Tuck Shop?

 

Bunun cevabını vermek oldukça kolay; öncelikle Dinner Lady Tuck Shop’ lar, e-likit üreticileri arasında başarısı ve kalitesi kanıtlanmış, İngiliz menşeili bir firma olan Dinner Lady tarafından üretiliyor. Eğer firmanın ürettiği premium elektronik sigara likitlerini denemediyseniz tek yapmanız gereken Dinner Lady Lemon Tart’ ı bir kere denemek olacak. Limonlu tart aromasını ilikilerinize kadar hissedebileceğiniz ve markanın diğer e-likit içeriklerinde olduğu gibi 70 VG - 30 PG oranına sahip, farklı nikotin değerlerinde üretilen Lemon Tart, gerçekten kendi sınıfındaki ürünlerden bir adım önde.

 

Eğer orijinal Dinner Lady Lemon Tart ve Dinner Lady Tuck Shop likitleri nereden bulacağınızı merak ediyorsanız, yazımızın sonunda bu ürünleri ülkemizde nereden orijinal olarak alabileceğinizi de belirteceğiz.

 

Dinner Lady Tuck Shop’ u özel kılan nedenlerin başında meyveli aromaları geliyor. Meyveli baskın olmak üzere hafif ekşi ve kesinlikle doğal aromalarla tatlandırılmış olan Dinner Lady Tuck Shop’ lar, yazımızın başındaki gibi sizleri çocukluğunuzun nostaljik lezzetleri ile tanıştıracak. Buna ek olarak 25 - 60 ML’ lik güneş ışığı geçirmeyen şişelerde saklanan Dinner Lady Tuck Shop’ un rengarenk kutuları, içlerindeki e-likit içerikleri hakkında çok şey söylüyor.

 

Sahip olduğu 70 VG - 30 PG oranı ile yoğun buhar, lezzetli aroma ve etkin boğaz vurumu sunan Dinner Lady Tuck Shop, mod elektronik sigaraları ile etkili bir boğaz vurumu arayan her kullanıcının beğenisini kazanacak olan bir premium e-likit.

 

Dinner Lady Tuck Shop’ u tercih sebebi kılan bir başka özellik de sunduğu aromaların içim sırasında e-sigara kullanıcılarına yaşattığı lezzet deneyimi. Karpuz, sakız, limonata, ekşi elma ve kırmızı orman meyveli premium içeriklerin hepsi, yabancı e-likit otoritelerinden tam not almış durumda. Ancak hepsi bu değil…

 

Tuck Shop, Ödüllü Bir Marka Olan Dinner Lady İmzasını Taşıyor!

 

Dinner Lady’ nin elektronik sigara likiti üretiminde ne kadar önemli bir rol oynadığını merak ediyorsanız özellikle Kıta Avrupasında düzenlenen e-likit fuarlarında ve elektronik sigara dünyası ile ilgili dergilerde Dinner Lady’ nin adının sık sık övgüyle geçtiğinden söz edelim. Dinner Lady’ nin aromaları ile ödül aldığı fuarların başında geçtiğimiz sene düzenlenen Vape Jam 2018, Vapearound 2017 e-sigara ve e-likit fuarı gibi önemli etkinlikler geliyor. Dinner Lady Tuck Shop ise, markanın e-sigara kullanıcılarına son armağanı.

 

Son olarak Dinner Lady Tuck Shop’ un şişesinin tasarım ve işlevsellik açısından başarılı olduğundan da söz edelim. Güneş ışığı almayan şişe, e-likit içeriğini uzun süre muhafaza etmenize olanak sağlıyor.

 

Orijinal Dinner Lady Tuck Shop’ u Nereden Alabilirsiniz?

 

Ülkemizde özellikle piyasaya yeni çıkan premium elektronik sigara likiti ürünlerinin orijinal olanlarını bulmak, başlı başına bir meseledir. Eğer siz de Dinner Lady’ nin Lemon Tart gibi dünya üzerinde 50.000 kullanıcı tarafından “en iyi premium e-likit” olarak seçilen premium elektronik sigara likitlerini uygun fiyatlarla ve orijinal olarak almak isterseniz Elektroniksigarashop.org adresine girmeniz ve ürünü sipariş etmeniz yeterli olacaktır. Aynı şekilde Dinner Lady Tuck Shop Lemon Sherbet, Dinner Lady Tuck Shop Water Melon Slice ve diğer Dinner Lady Tuck Shop premium likitlerinin orijinallerine ulaşmak isterseniz şimdi sipariş verin.

 

Sadece orijinal Dinner Lady Tuck Shop değil, en yeni orijinal elektronik sigara modelleri, orijinal pod mod e-sigara modelleri, elektroniksigarashop.org adresinde sizleri bekliyor. Hepinize bol buharlı, yoğun aromalı ve sigarasız günler dileriz.

Bu haber toplam 3236 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.