1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doç. Dr. Soner Esmer, “Köprüüstünden” TV programının konuğu oluyor
Doç. Dr. Soner Esmer, “Köprüüstünden” TV programının konuğu oluyor

Doç. Dr. Soner Esmer, “Köprüüstünden” TV programının konuğu oluyor

Mersin Deniz Ticaret Odası ve Kanal 33 ortaklığında hazırlanan “Köprüüstünden” isimli TV programının konuğu Doç. Dr. Soner Esmer olacak.

A+A-

Mersin Deniz Ticaret Odası ve Kanal 33 ortaklığında hazırlanan, 20 Nisan 2017 Perşembe günü izleyici ile buluşacak olan “Köprüüstünden” adlı TV programının konuğu Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Soner Esmer olacak.

Doç. Dr. Esmer’in limanlar ve limanların sorunları, özelleştirilme süreçleri,dünyada ve ülkemizde konteyner limanlarının durumu ve denizcilik açısından 2017 yılı ve sonrasına ilişkin değerlendirmelerini paylaşacak. 

“Köprüüstünden” adlı TV programı 19.30 itibariyle Kanal 33'den yayınlanacak. 

Kanal33’ün izlenebileceği platformlar ve frekans bilgileri: TÜRKSAT:12457 V 30000, DİGİTÜRK: 190. Kanal, D-SMART: 12457 V 30000, KABLOLU TV: K-51 BAND, UYDUNET:127.Kanal, KARASAL: UHF 34

Doç. Dr. Soner Esmer kimdir?

İlk-Orta-Lise eğitimini Adana’da, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesinde Denizcilik İşletmeleri Yönetimi alanında tamamlamış, 2012 yılında Doçent unvanını almıştır.  2014 yılında TÜBİTAK bursu ile doktora sonrası çalışmalar için Australian Maritime College’de (AMC) konuk öğretim üyeliği yapmıştır. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, Lojistik Yönetimi Bölümü öğretim üyesidir. İlgi duyduğu araştırma alanları liman planlama/geliştirme, liman işletmeciliği, lojistik ve tedarik zinciri yönetimidir. Bu alanlarda ulusal ve uluslararası birçok makale, bildiri ve kitaplara sahiptir. Ayrıca birçok kamu ve özel sektör projelerinde yer almış, danışmanlıklar yapmıştır. İngilizce bilmektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3145 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.