1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DSV’den müşterilerine sigorta güvencesi
DSV’den müşterilerine sigorta güvencesi

DSV’den müşterilerine sigorta güvencesi

DSV ile Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş arasında hizmet sözleşmesi kapsamında geliştirilecek sigorta çözümlerine ilişkin olarak anlaşma imzaladı.

A+A-

Ozan Önder ve Morten Joergensen; son yıllarda önemli değişimlere sahne olan Türk Sigortacılık Sektörü’nün hala yükselen bir pazar olduğunu vurgulayıp,  Avrupa Birliği ve dünya uygulamaları ile uyum yolunda hızlı ilerlemeler kaydettiklerini söylediler.

Ozan Önder ve Morten Joergensen, söz konusu gelişmelerin bir yandan sektörün büyüme potansiyelini ortaya koyduğunu, diğer yandan da sigorta sektörünün mali piyasalar içindeki öneminin ve rekabetin daha da artacağının habercisi olduğunu belirttiler.

Ozan Önder ve Morten Joergensen, her zaman iyi servis vermek, rekabetçi fiyat avantajı sunmak ve taşımasını yapmış oldukları 4000'den fazla müşterilerinin hasar tazmin süreçlerini minimuma indirmek için 2 yıldır süren alt yapı ve market araştırmalarını tamamladıktan sonra Marsh ile birlikte geliştirilecek sigorta çözümleri ile sigortaya dair uzman öngörü ve tavsiyelerle hareket edeceklerini ifade ettiler.

Önder ve Joergensen; DSV Sigorta Hizmetlerini temsilen DSV’nin, Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. ile yaptığı anlaşma neticesinde,  2012 yılının 3. çeyreği itibarıyla Türkiye Pazarı'nda öncelikli olarak Nakliye Sigortası Hizmeti ile pazarda yıl sonuna kadarki sigorta kapasite hedeflerinin şu an için  3 Milyon DKK olarak belirlendiğini vurguladılar. 

Rakamlarla Dünyada DSV Nakliye sigortası

• DSV Grup içi satışlarla aylık 10.000'den fazla poliçe
• 2012 Tahmini Ciro DKK 40 Milyon  
• 2012 Tahmini büyüme hedefi %10

virahaber.com

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.