1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DTO başkan adayları Antalya'da buluştu
DTO başkan adayları Antalya'da buluştu

DTO başkan adayları Antalya'da buluştu

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, Antalya'nın Kaş ve Demre ilçelerinde sektör çalışanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.

A+A-

Önümüzdeki nisan ayında yapılacak olan Deniz Ticaret Odası ve Antalya Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesi, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, yönetim kurulu adayları, Demre ve Kaş ilçelerinde sektör çalışanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Demre Kültür Salonu'nda yapılan toplantıya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, eski Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Ünal Arıkan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, belediye meclis üyeleri, Demre, Kaş, Fethiye ve Göcek'ten gelen denizciler ve vatandaştan oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, "Kuru yük gemi taşımacılığı yapıyorum. Sizlerin sorunlarını çözmek için Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlığına adayım. Bunun için karşınızdayım. Zor bir göreve aday olduğumu biliyorum. Ortak akılla, bilgiyle, sizlerin desteğini istemek için yola çıktım" dedi.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkan Adayı Ahmet Çetin, "Arkadaşlarımla birlikte 'Hepimizin Odası Hareketi' adı altında yönetime adayız. Yaklaşık 30 yıldır sektörün içindeyim. Sektörün sorunlarını biliyorum. Sizlerin desteğiyle sorunlarımızın çözümü için çalışacağım. Bizim yönetimimizde Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi hepimizin odası olacak" diye konuştu.

Ardından sektör temsilcilerinin sorunları dinlendi ve sorular yanıtlandı.

En son kürsüye gelen Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, şöyle dedi:

"Size iki adayı Tamer Kıran ve Ahmet Çetin'i emanet ediyorum. Biraz önce dile getirilen sorunların çözümüne hemen başlayacağız. Özellikle Kekova'daki iskele sorununun çözümü için bakanlık nezdinde çalışmaya başlayacağız. Bu sektörün sorunlarını çözmek bizim görevimiz."

Vira Haber

Bu haber toplam 22621 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.