1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. DTO Bodrum eğitimlere devam ediyor
DTO Bodrum eğitimlere devam ediyor

DTO Bodrum eğitimlere devam ediyor

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kriz Yönetimi’ seminerine yoğun ilgi oldu. Sektörde iş disiplini ve mesleki standartların arttırılması yönündeki çalışmalar, 2 Şubat 2019 Cumartesi günü verilecek seminerlerle devam edecek.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, çalışmalarını sürdürdüğü eğitim, bilinçlendirme ve farkındalık konularının ilk ayağı olan “Kriz Yönetimi” seminerini tamamladı.

Yaşanan kötü hava şartlarına rağmen eğitime ilgi ve katılım beklentilerin üzerinde oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kuleli tarafından İMEAK DTO Bodrum hizmet binasında verilen eğitime katılan üyelerden olumlu ve çalışmaları teşvik edecek türden geri dönüşler alındı.

Sektörde iş disiplini ve mesleki standartların arttırılması yönündeki çalışmalar, “2 Şubat 2019 Cumartesi saat 13.30-16.00 Müşteri İlişkileri Yönetimi, 9 Şubat 2019 Cumartesi saat 13.30-16.00 Denizcilikte Liderlik” seminer konularıyla devam edecek.

Eğitimler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından İMEAK DTO Bodrum Şubesi bünyesinde ücretsiz olarak veriliyor.

İMEAK DTO Bodrum Şube Başkan Yardımcısı Fatih Öztarakçı, “Planladığımız eğitimlerden sonra yeni eğitim konularının belirlenmesi ve çeşitlendirilmesi için tüm üyelerimizin katılımını ve görüşlerini bekliyoruz. İlk gün dediğimiz gibi odamızı katılımcı bir anlayışla yöneteceğiz” dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 9880 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.