1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. DTO Kdz. Ereğli Şubesi'ne "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" ödülü
DTO Kdz. Ereğli Şubesi'ne "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" ödülü

DTO Kdz. Ereğli Şubesi'ne "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" ödülü

Kdz. Ereğli Özel Utku Anadolu Lisesi öğrencileri arasında yapılan anket sonuçlarına göre Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" dalında, Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem ise "Yılın Eğitim Gönüllüleri" da

A+A-

Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Doğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı OprDr Hüseyin Uysal, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Utku Koleji Eğitim Kurumları Yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Anadolu Lisesi öğrencileri arasında yapılan anket sonuçlarına göre Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi "Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" dalında, Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem ise “ Yılın Eğitim Gönüllüleri ” dalında Onur Ödüllerine layık görüldü.
"Yılın Sivil Toplum Kuruluşu" ve "Yılın Eğitim Gönüllüleri" ödülünü alan İrfan Erdem yaptığı konuşmada, kendisini bu ödüle layık gören Utku Koleji ailesine teşekkür ederek; "Öncelikle bu anlamlı ödüle beni ve Başkanı olduğum Deniz Ticaret Odasını layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Sayınöğretmenler, bu ülke sizin iyi yetiştirdiğiniz nesillerle ileriye gidecektir. Türkiye bugün güçlü ve büyük bir ülkeyse bu sizin eserinizdir. Önünüzde saygıyla eğiliyorum. Sevgiliöğrenciler, hata yapmaktan korkmayın. Ama sonunda yaptığınız hatalardan ders çıkarın. Bunun adı da tecrübedir. Tecrübeyi hiçbir yerde satın alamazsınız. Hata yapmanın, hile yapmaktan daha onurlu olduğunu bilin. Herkesin yanlış olduğunu söylediğinde dahi kendi fikirlerinize inanın. Unutmayın, hiç kimse başarı merdivenlerini eli cebinde çıkamaz. Maddi veya manevi bedel ödemeniz gerekiyor. Geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğrenciler, unutmamanız gereken en önemli şey; Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından ayrılmamanız, onun göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda azim ve kararlılıkla çalışmanızdır.” dedi.

Utku Koleji ve öğretmenlerini de kutlayan Erdem yaptığı konuşmada son olarak şunları söyledi; "Bu güzide eğitim kompleksini büyük sıkıntılar çekerek, maddi ve manevi problemlerle mücadele ederek bir ömür veren ve Ereğli’mize kazandıran Sn. Ali Çataklı’yı hep beraber ayakta alkışlayalım."

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 2758 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.