1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. DTO’da "Project BRIDGE" etkinliği yarın
DTO’da "Project BRIDGE" etkinliği yarın

DTO’da "Project BRIDGE" etkinliği yarın

DTO tarafından yürütülen ETCF-II kapsamında hibeye hak kazanan AB projesi, “Project BRIDGE: Bridges of Knowledge for EU-TR Chambers” kapsamında Konferans ve Networking Etkinliği yapılacak.

A+A-

24 Eylül 2013 Salı günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından yürütülen ETCF-II (EU-Turkey Chambers Forum) kapsamında hibeye hak kazanan AB projesi, “Project BRIDGE: Bridges of Knowledge for EU-TR Chambers” kapsamında Konferans ve Networking Etkinliği yapılacak.

Etkinlik çerçevesinde sabah oturumumuzda bir konferans düzenlenirken, öğleden sonra ise saat 13:30’da networking etkinliği başlayacak.
İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından yürütülmekte olan, ETCF-II (EU-Turkey Chambers Forum) kapsamında hibeye hak kazanan AB projesi “Project BRIDGE: Bridges of Knowledge for EU-TR Chambers” Odalar arası işbirliği ve iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen 12 ay süreli bir proje. Projenin amacı yalnızca Odaların kurumsal platformda yakınlaşmalarını sağlamak değil, aynı zamanda temsil edilen iş dünyasının da fayda elde etmesini sağlamak.

Aralık 2012’de hayata geçen Project BRIDGE, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve proje ortakları Unioncamere Marche (İtalya), VOKA West Flanders (Belçika), Croatian Chamber of Economy (Hırvatistan) ile Finlandiya ve İngiltere’den iştirakçi firmaların koordineli çalışması sayesinde pek çok başarıya imza attı. Gelecek dönemde hayata geçirilecek konsorsiyumların oluşması, AB ülkelerinde faaliyet gösteren denizcilik firmaları ile Türkiye’deki meslektaşlarının daha sağlıklı iletişim kurması, şirketleri ve iş dünyasını temsil eden Odaların birlikte çalışarak sürdürülebilir iletişim ağları oluşturması bu örneklerden yalnızca birkaçı.

Project BRIDGE kapsamında ulaşılmak istenen hedefler genel anlamda Odaları, sektörleri ve bu alanda çalışanları bilgilendirmek ve yakınlaştırmak olarak özetlenebilir.

Bu sebepten dolayı 24 Eylül 2013, Salı günü İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda AB ülkelerinden ve Türkiye’den sağlanacak katılımlarla iş dünyasını bir araya getirecek bir faaliyet düzenleniyor: Konferans ve Networking Etkinliği

Türk firmaların Avrupa pazarındaki durumu, olası işbirlikleri, önümüzdeki dönem ile ilgili beklentiler, soru ve cevapların yer alacağı Konferans bölümünde AB Bakanlığından, Belçika Yatırım ve Ticaret Komisyonundan ve Avrupa Birliği Delegasyonundan seçkin konuşmacılar değerlendirmelerde bulunacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Networking bölümünde ise katılımcılar İtalya, Finlandiya, Belçika, Hırvatistan ve İngiltere’den gelen firma temsilcileri ile birebir görüşme imkanı bulacak.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1231 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.