1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. Dünya Denizcileri Altın Çıpa'da buluşuyor
Dünya Denizcileri Altın Çıpa'da buluşuyor

Dünya Denizcileri Altın Çıpa'da buluşuyor

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikteliği ile 30 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşecek Altın Çıpa Denizcilik Ödülleri Töreni'ne dünya denizcileri yoğun ilgi gösteriyor.

A+A-

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikteliği ile 30 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşecek 7. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne dünya denizcileri yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Özellikle IMO üyesi ülkelerin temsilcilerinin katılacağı, dünyanın en itibarlı denizcilik ödül töreni olarak kabul edilen Altın Çıpa gecesine, IMAREST, Paris MoU, EMEC, INTERTANKO, INTERCARGO, Mediterranean MoU, IMSO, BIMCO, ISF, ICS, IALA, Tokyo MoU, TITANIC FOUNDATION, IOPC, WISTA, WMU, IME, WMI, EMSA gibi uluslararası örgütler de üst düzeyde iştirak edeceğini, Tertip Komitesi'ne bildirdi.

Diğer taraftan Altın Çıpa Tertip Komitesi'nden alınan bilgiye göre Akdeniz ve Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerin Sahil Güvenlik Komutanları ile Ulaştırma Bakanları'nın bizzat Tertip Komitesi tarafından davet edildiği öğrenildi.

 virahaber.com

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.