1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Dünyanın en büyük ahşap yelkenlisi : Creole
Dünyanın en büyük ahşap yelkenlisi : Creole

Dünyanın en büyük ahşap yelkenlisi : Creole

Tam boyu 65,3 metre olan ve urgess tarafından charter hizmeti veren Creole dünyanın en büyük ahşap yelkenli yatı olma özelliğini taşıyor.

A+A-

Camper & Nicholson tarafından 1927’de sahibine teslim edilen Creole, dünyanın en büyük ahşap yelkenli yatı olma özelliğini taşıyor. Tam boyu 65,3 metre olan Creole, 2006 ve 2008 yıllarında geçirdiği iki refitin ardından Burgess tarafından charter hizmeti veriyor.

Creole, sahip olduğu 6 misafir kamarasında toplam 11 kişilik misafir grubunu ağırlayacak kapasite sunuyor. Creole’nin mürettebat sayısı ise 15 kişi.

Yat charter sektöründe adeta bir ikon olan Creole, muazzam güverte alanlarıyla öne çıkıyor. Bu alanlar, eğlence düzenlemek veya huzurlu yemek davetleri vermek isteyen müşteriler için vazgeçilmez.

Dünyanın en büyük ahşap yelkenlisinin alt güvertesi de, klasik stiliyle dikkat çekiyor. Ana salonundaki üç krem rengi kanepe ve çok çeşitli oyun masaları, aile ve arkadaş gruplarını bir araya getirmek için mükemmel bir ortam sunuyor. Creole’nin yemek odası ise ana salondan ayrılmış. Bu kısımdaki büyük yemek masası, iki ayrı kısım olarak kullanılabiliyor. Bu benzersiz klasiğin dikkat çekici nitelikleri kamaralarda da karşımıza çıkıyor. Kamaralardaki antika telefonlar ve master suit’in göz alıcı yazı masası bu niteliklerin başlıcaları.

Vira Haber

Bu haber toplam 5877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.