1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Dünyanın en zengin 15. adamı Kuşadası'nda
Dünyanın en zengin 15. adamı Kuşadası'nda

Dünyanın en zengin 15. adamı Kuşadası'nda

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan ve ünlü dergiler tarafından ilk 15'de gösterilen Forrest Mars, ailesiyle birlikte Kuşadası'na geldi.

A+A-

Dione Sky isimli süper lüks yat ile Kuşadası Setur Marina'ya demirleyen Mars, ailesiyle birlikte Kuşadası'nın yanı sıra Selçuk, Efes, Meryemana'yı gezdi. 

M&M Çikolataları'nın üreticisi ABD'li Forrest Mars, Kuşadası'na ailesiyle geldi. "Dione Sky" adlı 45 metre uzunluğunda, 10 kamaralı süper lüks yatını Kuşadası Setur Marina'ya demirleyen Forrest Mars'ın, Ağustos ayı sonuna kadar Akdeniz koylarında gezeceği öğrenildi. Begüm Yatçılık sahibi Begüm Doğulu, Türkiye'ye ilk kez gelen Forrest'in Türkiye'den mutlu ayrılması için hizmet verdiklerini belirterek, ''Gittiği her limanda bölge tarihini ve ören yerlerini gezen Forrest Mars ve ailesi, bölgelere özel hediyelik eşya, halı ve kuyum eşyalarını beğenerek aldı'' dedi.

Doğulu'ya ait Butik Markiz konaklarında Mars ile ailesine, Türk mutfağından özel yemekler hazırlandı. Mars ailesi, Saçta kavurma ve güveç başta olmak üzere Türk yemeklerine hayran kaldı.

virahaber.com

Bu haber toplam 1034 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.