1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. E-Navigation 2016 semineri sona erdi
E-Navigation 2016 semineri sona erdi

E-Navigation 2016 semineri sona erdi

YDDO Denizcilik tarafından sektörü bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ‘E-Navigation 2016’ semineri gerçekleşti.

A+A-

Onur Ömer BİLGİ - Vira Haber

Sektörde 10 yıldır elektronik ve yazılım hizmeti veren YDDO Denizcilik tarafından sektörü bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ‘E-Navigation 2016’ semineri dün(14 Ocak) İstanbul Kozyatağı Hilton Otel’de gerçekleşti. Açılış konuşmasını YDDO Denizcilik Genel Müdürü Kutlay Ünlü’nün yaptığı seminerde ilk konuşmacı olarak Danalec Ceo’su Hans Ottosen yer aldı.

Son 1 yıldır ECDIS ile ilgili yeni gelen standartlar hakkında sunum gerçekleştiren Hans Ottosen, sunum sonrası soruları cevapladı. Hans Ottosen’in ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nden Prof.Dr Serdar Kum ile birlikte Öğretim görevlileri Ender Yalçın ve Yunus Emre Şenol, E-Navigasyon’un geleceği ile ilgili katılımcıları bilgilendirdiler.

Yeni nesil elektronik haritalar konusunda sunum gerçekleştiren NAVTOR Uluslararası Satış Müdürü Kjell Nodland, ‘E-Navigasyon sürekli büyüyen ve gelişen bir alan, bununla birlikte haritalarda ilk çıktığı gibi kalmamalı ve değişime ayak uydurmalı’ dedi. Kjell Nodland’ın ardından Danalec Uluslararası Satış Müdürü Gergery Tas, yeni standartları karşılayan ürünleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Sunumların ardından tekrardan söz alan YDDO Denizcilik Genel Müdürü Kutlay Ünlü, soru-cevap bölümünün ardından katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.