1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. Emekli gemi teknikeri 20 metreden kayalıklara düştü
Emekli gemi teknikeri 20 metreden kayalıklara düştü

Emekli gemi teknikeri 20 metreden kayalıklara düştü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Kıbrıs Gazisi ve emekli gemi teknikeri olan 63 yaşındaki Ahmet Filizciler, çıktığı yürüyüş sırasında 20 metrelik kayalıklardan düşüp öldü.

A+A-

Olay, Kumluca'ya bağlı tatil merkezi Olimpos mevkiinde meydana geldi. Karavanla bölgede tura çıkan emekli gemi teknikeri, evli ve 2 çocuk babası Ahmet Filizciler, öğle saatlerinde aracını bırakıp ormanlık ve kayalık alanda yürüyüşe çıktı.

Yürüyüş sırasında kayalıklarda dengesini kaybeden Filizciler, yaklaşık 20 metreden deniz kenarındaki kayalıklara düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ve Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. 'Kontrol bot' adı verilen zodyakla olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, ağır yaralı Ahmet Filizciler'i kıyıya çıkardı. 

Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı

Sağ ayağında kırık, başında da derin yarık olduğu belirlenen Ahmet Filizciler, gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülürken yaşamını yitirdi. Ahmet Filizciler'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya'da yaşayan Kıbrıs gazisi Ahmet Filizciler'in, geçen yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidip bisikletle tur yaptığı kaydedildi. Ahmet Filizciler'in, birkaç gündür sürdürdüğü Kumluca ve Kemer bölgesindeki gezintiye ilişkin fotoğraf ve görüntüleri de Facebook hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3692 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.