1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. EMITT 15. kez ziyaretçilere açılıyor
EMITT 15. kez ziyaretçilere açılıyor

EMITT 15. kez ziyaretçilere açılıyor

Türkiye’deki turizmin güç kaynağı EMITT, 10–13 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını 15. kez ziyaretçilere açıyor.

A+A-

Türkiye’deki turizmin güç kaynağı EMITT, 10–13 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını 15. kez ziyaretçilere açıyor. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın açılışını yapacağı fuar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen valilerin, belediye başkanlarının ve 60 ülkeden gelen Turizm Bakanlıkları ve resmi temsilcilerin katılımıyla gerçekleşecek.

Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 10 Şubat günü Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve konuk ülke Yemen Turizm Bakan Yardımcısı Omar Babelgeith tarafından açılacak. Fuarın açılışında bakanın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TUROFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Barut, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Gür, Ekin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu, ITE Group İcra Kurulu Başkanı Russell Taylor ve Ekin Fuarcılık Genel Müdürü Hacer Aydın konuşma yapacak.

Dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerini bir araya getirerek profesyonel bağlantılar geliştirmeleri ve işbirlikleri kurmaları için fırsatlar yaratan EMITT tatilcilere de binlerce tatil seçeneği ve uygun fırsatlar sunuyor. Bu yıl 10 salonda toplam 65 bin metrekarede gerçekleşecek olan EMITT Fuarı’nda folklor dans gösterilerinden yöresel yemek ikramlarına birbirinden renkli etkinlikler, sürpriz çekilişler, fırsatlar ziyaretçileri bekliyor. Ekin ve ITE Group tarafından düzenlenen EMITT’e Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, havayolu şirketleri, bölgesel kalkınma ajansları, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, beldeler ve 60 ülkenin Turizm Bakanlıkları ve temsilcilikleriyle birlikte tur operatörleri, otelleri, havayolu ve kruvaziyer şirketleri ile turizme yönelik ürün ve hizmetleri olan tüm kuruluşlar katılıyor.

60 ülkeden 4000 uluslararası katılımcı EMITT’te!
EMITT’e bu yıl ABD, Abu Dabi, Adigeye, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Dubai - Birleşik Arap Emirlikleri, Ekvator, Ermenistan, Etiyopya, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Gürcistan-Acaristan-Batum, Hirvatistan- Dubrovnik, Hirvatistan- Zagreb, Hindistan, Ingiltere, Iran, Italya, Japonya, Karadağ, KKTC, Kenya, Kore, Kosova, Kuveyt, Küba, Letonya, Libya, Lübnan, Makedonya, Meksika, Misir, Özbekistan, Pataya – Tayland, Peru, Rusya, Senegal, Singapur, Slovenya, Sudan, Suriye, Şili, Tanzanya, Tataristan- Rusya Federasyonu, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yemen ve Yunanistan olmak üzere dünyanın dört bir yanından toplam 60 ülke katılacak.

EMITT’e ulaşım çok kolay!
Uluslararası arenada adını duyurmak isteyen ülkelere, illere ve beldelere eşsiz bir tanıtım fırsatı sunan EMITT Fuarı, ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı da sağlıyor. EMITT ziyaretçileri İstanbul’un her yerinden Metrobüs, otobüs ve metro kullanarak Avcılar’a geldikleri takdirde İETT’nin Avcılar-TÜYAP arasında düzenlediği EMITT’e ring seferlerinden yararlanabiliyorlar. Mecidiyeköy–Avcılar Metrobüs hattıyla ve Avcılar son duraktan fuar alanına giden otobüslerle 50 dakikada varılabilen EMITT Fuarı, İstanbul’dan dünyaya açılan bir kapı niteliği taşıyor. EMITT Fuarı’nın ulaşım detayları şöyle:

Avcılar metrobüs istasyonu -> TÜYAP ring seferleri 09:00–17:30 arası
TÜYAP -> Avcılar metrobüs istasyonu ring seferleri: 11:00–19:30 arası

EMITT Fuarı’na ücretsiz online davetiyenizi www.fuardavetiyesi.com alabilir, EMITT 2011 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye www.emittistanbul.com ve etkinliklerle ilgili bilgilere http://emittistanbul.com/emitt-hakkinda-2/fuar-etkinlik-programi/ adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Virahaber

Bu haber toplam 965 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.