1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. 'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri'
'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri'

'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri'

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından her yıl düzenlenen “En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri” ödülünü bu yıl Kemer Türkiz Marina aldı.

A+A-

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından her yıl düzenlenen “En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri” ödülünü bu yıl Kemer Türkiz Marina aldı. Türkiz Marina ödülünü, 25 Haziran tarihinde Tekirova’da düzenlenecek olan Ulusal Mavi Bayrak Ödül Töreni sırasında alacak

Her yıl Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen çevre ödülünü bu yıl üç plaj ve bir marina kazandı. Çevre Eğitim Vakfından yapılan açıklamada, bu yıl en iyi çevre eğitim etkinlikleri sertifikasını almaya hak kazanan marinanın Kemer Türkiz Marina olduğu açıklandı.

Plaj kategorilerinde ise Muratpaşa Belediyesi, ALÇED ve Sueno Hotels Beach Side ödül alacak. Ödüller, 25 Haziran tarihinde Tekirova’da düzenlenecek olan Ulusal Mavi Bayrak Ödül Töreni sırasında verilecek.

TURÇEV’den yapılan yazılı açıklamada, Plaj ve marinaların çevre eğitimi konusundaki çalışmalarını teşvik etmek amacıyla sezon içerisinde mavi bayrak programı kapsamında çevre bilinçlendirme etkinliklerini en etkili şekilde gerçekleştiren ve bunları en iyi şekli ile raporlayan, belediye, yerel dernek, turistik tesisler ve marinalara “En iyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Sertifikası” verildiği belirtildi.

2 Mayıs tarihinde TURÇEV’de Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü ile TURÇEV uzmanlarından oluşan ulusal jüri değerlendirmesi sonucunda ödüllerin kararlaştırıldığı duyuruldu.

“ÇEVRE EĞİTİMİ HASSASİYETİMİZDİR”
“En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri” ödülünü almaya hak kazanmalarından dolayı duydukları mutluluğu ifade eden Kemer Türkiz Marina Genel Müdürü Cemal Nemlioğlu, Türkiz Marina’nın yönetiminden çalışanlarına kadar bir aile olduğuna işaret ederek, Türkiz Marina ailesinin çevre hassasiyeti konusunda üstün bir gayret gösterdiğini söyledi.
Nemlioğlu, “Gurumuz olan bu anlamlı ödüle bizi layık gören Çevre Eğitim Vakfı’na da şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Türkiyeturizm

Bu haber toplam 1001 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.