1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelli Çocuklara Vapur Keyfi
Engelli Çocuklara Vapur Keyfi

Engelli Çocuklara Vapur Keyfi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Rize Belediyesine hibe edilen 'Dursun Kaptan' isimli vapur, Rize sahillerindeki gezilerine Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören engelli öğrencileriyle devam etti.

A+A-

Belediyenin sosyal projeleri kapsamında kullandığı vapur, hava şartlarının da güzel olmasıyla birlikte engelli çocuklarla birlikte Rize sahillerine açıldı. Öğretmenleriyle birlikte Gündoğdu Limanı'na gelen çocuklar vapura binmenin sevincini yaşadılar. Bazılarının ilk kez bindiği vapurda mutlulukları gözlerinden okunan çocukların birbirlerine sarılarak gülücükler saçtığı gözlerden kaçmadı.

Hareket eden vapurla öğrenciler Çiftekavak mevkiinden Çayeli ilçesi istikametine doğru Rize'yi sahilden gezme fırsatı buldu. Gezi esnasında öğrencilere Rize'nin sahilleri tanıtıldı. Engelli çocuklara Rize Belediyesi tarafından Balon dağıtılırken bunun yanında kurabiye ve çay ikram edildi.
Gezininin öğrenciler açısından çok güzel geçtiğini söyleyen Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu Müdiresi Aygün Çelebi, 'Öğrencilerimiz bu geziden son derece memnun oldular öğrencilerimiz ve aileleri adına Rize Belediyesi'ne bu güzel organizasyon için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.

virahaber

Bu haber toplam 2758 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.